Sil baştan başlamalı insan bazen… Korkmadan cesurca. Yeni yollar denemeli. Kim bilir belki de geçmişten günümüze ferahlamayan içiniz ferahlar. Derin bir oh çekersiniz. İyi ki dersiniz. İyi ki bu yola adım atmışım. Geçmişi görebiliyoruz. Yaşadık bitti. Gerek ders çıkardık gerek ders verdik. İnsan geçmişindeki hataları geleceğinde düzeltebilir. Yeni insanlar tanımak, hayata anlam katar. Bambaşka dünyalarla karşılaşırsınız.

Bir gün elbt yaparım dediğiniz ne varsa hemen yapın. Daha fazla ertelemeyin. İnsanların hayatı o kadar kısa ki.. Ne yazık ki bazı hayaller hayatlara sığmıyor. Ömüt bitip gidiyor. Keşke diyorsun, keşke zamanında ertelemeseydim. Hayatınıza giren insanlardan bir şeyler öğreniriz. Öncelikle tanımaya çalışır nasıl biri olduğunu anlarsınız. Ya sizin için bir imtihan olur ya da ödül. Ayırt etmek sizlerin elinde.

Her başımıza gelen olaydan ders çıkarmalıyız. Adım atmaktan, yeni kararlar almaktan korkmamalıyız. Daha kötü ne gelir başımıza diyoruz ya demeyin. Çünkü bir bakmışsınız en beteri geliyor. Sizin yapmanız gereken tek şey sorumluluklarla kötü olaylarda nasıl başa çıkmanız gerektiği. Ve her ne olursa olsun dimdik ayakta durmak. Sizi hiçbir şeyin yıkmasına izin vermeyin.

Hayatınızı her zaman son bulacakmış gibi yaşayın. Bir yandan da hiç bitmeyecekmiş gibi. Aldığınız her karar yalnızca sizin hayatınızı etkiler. Sağlıcakla kalın…