Evde otururken hem boş zamanlarınızı değerlendirebilir, hem de bu zamanı değerlendirirken kendinize bir gelir sağlayabilirsiniz. Birçok yol var bu konuda…
Bir kaçını bir ufak seride sizlerle paylaşacağım…
Takipte kalın…

Günümüzde para kazanmak çok zor. Özellikle evden çok fazla çıkamadığımız şu zamanlarda işi olmayanların sıfırdan bir iş bulması neredeyse imkansız. Halbuki internet hayatımızın çok büyük bir bölümünü ele geçirmişken internetten para kazanmak şu anki durumundan daha yaygın olmalı.

Serbest çalışma çok uzun sürelerdir hayatımızda olan bir çalışma şekli. Günümüz şartlarında alışkanlıklarımıza ve rutinlerimize çok bağlı olduğumuz için ülkemizde bu çalışma şeklini benimseyen çok fazla insan yok. Yine de freelance çalışma, internetten para kazanmanın en popüler ve en çok kazandıran yollarından biri. Çalışma saatlerinizi ve rutininizi çoğunlukla kendinize göre ayarlayabileceğiniz bu çalışma şeklinde birden çok iş yapabilirsiniz.

İnternette farklı becerilere sahip insanları ve işverenleri bir araya getiren siteler sayesinde kendi becerilerinize göre sizin için uygun işi bulabilirsiniz.

Freelance çalışarak, çalıştığınız site ya da müşteriye bağlı, direkt olarak müşteri ile birlikte de çalışabilirsiniz. Genelde yapılan işe göre para kazanılan bu çalışma yöntemi kendi becerileriniz ile internetten para kazanmanın en kolay yolu.

Freelance iş bulabileceğiniz bazı platformlar:

  • bionluk.com
  • webly.com
  • pariyer.com
  • upwork.com