Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cemal Öztaylan, Mirza’yı eleştirdi

Cumhur İttifakı Bandırma Belediye

Cumhur İttifakı Bandırma Belediye Başkan Adayı Cemal Öztaylan, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü davetinde CHP Adayı Dursun Mirza’yı eleştirdi. Öztaylan, “Sen de adam olsaydın da seni de milletvekili olarak çağırsalardı sen de gitseydin.” dedi.
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında Cumhur İttifakı Bandırma Belediye Başkan Adayı Cemal Öztaylan, Bandırmalı kadınlara konser daveti düzenledi. Kadınların yoğun ilgi gösterdiği konser programında Sanatçılar Beyza İrtük ve Yusuf Dede sahne aldı. Programa eşi Berrin Öztaylan ile birlikte katılan Cemal Öztaylan, “20 gün sonra yapılacak olan seçimde bizi başarıya götürecek olanların siz değerli hanımefendiler olduğunu bilen ve idrak eden bir insanım. Sizlere o kadar güveniyorum ki; Bandırma’nın geleceğinin, çoluğumuza çocuğumuza açılacak iş kapılarını, kaybolan 15 yılı telafi edeceğime söz veriyorum.” diye konuştu.

“FETÖ’CÜLER GİBİ ALMANYA’YA MI KAÇTIM?”
Konuşmasında CHP Adayı Dursun Mirza ve diğer adaylar ile ilgili açıklamalarda bulunan Öztaylan, “Rakiplerim benim hakkımda diyormuş ki; ‘Cemal Öztaylan 3 yıl 2 ayda Bandırma’yı bıraktı. Sizleri bırakarak gitti.’ Be kardeşim, ben FETÖ’cüler gibi Almanya’ya mı kaçtım? Komünistler gibi Moskova’ya mı kaçtım? Bana Bandırma’da Belediye Başkanlığı nasip olmuş. 3 sene 3 ayda Bandırma’yı ‘Bandırma’ yapmaya çalışmışım. Türkiye’nin en büyük meydanını yapmışım. İtfaiyesini, belediyesini yapmışım. Üstüne hizmet yapmışım. Ondan sonra kaçtı gitti. Nereye gittim? Müslüman Türk milletine hizmet etmeye, milletvekili olmaya gittim. Sen de belediye başkanıydın. Sen de adam olsaydın da seni de milletvekili olarak çağırsalardı sen de gitseydin.” dedi.

“BENİM EŞ BAŞKANLARIM FALAN OLMAZ. ANLAYAN ANLIYOR”
CHP Adayı Mirza’nın belediye başkanlığı dönemini eleştiren Cemal Öztaylan, “Ağzından çıkanı herkesin kulağı duysun. Ben milletvekili olarak niye gittim, ne yaptım biliyor musunuz? Türkiye’nin ilk ilçe üniversitesini kurmaya vesile olan milletvekili olma şerefine eriştim. Peki siz ne yaptınız? Benim Bandırma’da yaptığım alt yapıyı, benim Bandırma’da yaptığım Cumhuriyet Meydanı’nı bile tamir edemediniz. Ben Belediye Başkanı olduğum zaman raconu ben keserim. Benim eş başkanlarım falan olmaz. Anlayan anlıyor…” diye konuştu.