Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BIRAKIN KURBAN KESMEYİ YARIM KİLO ET ALMAK BİLE HAYAL OLDU

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, kurban kesmek bir yana kasaptan et almak bile hayal olduğuna dikkat çekerek, Cumhuriyet Halk Partisi’nin emekten, işçiden, emekliden yana mücadele verdiğini vurguladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Bayram, sevginin, hoşgörünün, paylaşmanın simgesi olduğunu vurgulayan Başkan Köybaşı, yaşanan ekonomik krize işaret ederek, “Yoksulluk yurttaşlarımızın kurban kesimini de etkiledi. Kurban kesmek bir yana kasaptan et almak bile hayal oldu. Bayramlar sevincin, mutluluğun, paylaşmanın yaşandığı günlerdir bırakın ailece toplanıp kurban kesmeyi, bayramda elini öpen torununa harçlık veremediği için kahrolan emekliler ülkesine döndük. Ne yazık ki bu bayram da ülkemizde buruk yaşanıyor,” dedi.

MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ
Cumhuriyet Halk Partisi’nin emekten, işçiden, emekliden yana verdiği mücadeleyi anımsatan Başkan Köybaşı, şöyle devam etti: “Kurban Bayramı’nın paylaşma, yoksul yurttaşlarımıza destek olma bayramı olmasına rağmen toplumumumuzun neredeyse % 80 i yoksul olduğu için bayramın maneviyatı dışında paylaşım özelliğini kaybettiğini buna sebebinde AKP iktidarının yarattığı ekonomik soykırım olduğunu belirtti.
Yurttaşlarımızın dini vecibelerini kredi kartıyla borç harç taksitle yerine getirmeye çalıştığını belirten Köybaşı, Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında sosyal devletin gereği dileyen tüm yurttaşlarımızın dini vecibelerini sıkıntısız yerine getirebileceğini ve bu koşulların sağlanacağını, dile getirerek, Yaşanan zorlukları aşmak için mücadeleye devam edeceğiz dedi.
İl başkanı Erden Köybaşı “Bayramın huzur ve güven içerisinde geçmesi için Kurban Bayramı süresince görev yapacak olan tüm kamu görevlilerine, sivil toplum kuruluşlarına ve basın mensuplarına başarılar diliyorum. Zorluklarla geçireceğimiz son bayram olması umuduyla tüm yurttaşlarımızın Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” Diyerek sözlerini tamamladı