Stanimir Stoilov: Beşiktaş, ara dönemde önemli transferler yaptı

Stanimir Stoilov: Beşiktaş, ara dönemde önemli transferler yaptı

Stoilov: Basit hatalar sonucu farklı bir mağlubiyet aldık

Trendyol Süper Lig’in 23. haftasında Beşiktaş’a 4-0 mağlup olan Göztepe’de teknik direktör Stanimir Stoilov maç sonu değerlendirmede bulundu. Stoilov, yenilgiyi kabul ederken takımının dinamik ve taktiksel anlamda iyi olduğunu, ancak yapılan basit hataların farklı skorla sonuçlandığını vurguladı.

Stoilov, “Beşiktaş’ı tebrik ediyorum. Yediğimiz gollerde basit hatalar yaptık ve maalesef böyle kötü bir sonuçla ayrılmış oluyoruz. Dinamizm, taktik anlamında iyiydik ama bu basit hatalar rakibe avantaj sağladı” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş’ın ara dönem hamleleri ve maçın kırılma anları

Göztepe teknik direktörü, rakibin ara dönemde yaptığı transferlerin takımın gücünü artırdığını belirtti. “Beşiktaş ara dönemde önemli transferler yaptı. İyi ve kaliteli oyuncuları var. Böyle bir takıma karşı her hata pahalıya patlıyor” dedi. Stoilov, rakibin değerlendirdiği pozisyonların sonuçlara doğrudan yansıdığını söyledi.

Maçın genelinde kompakt bir oyun sergilendiğini ancak savunma hatalarının oyunun dengesini bozduğunu kaydeden tecrübeli çalıştırıcı, alınan farklı skorun takım için üzüntü verici olduğunu dile getirdi.

Sakatlıklar ve taktiksel hazırlık

Stoilov, Göztepe’nin son dönemde yaşadığı sakatlık sorunlarına da dikkat çekti. “Birçok oyuncumuzun sakatlığı oldu. Tam takım hâlinde istediğimiz idmanları yapamadık. Onların da dönmesiyle tekrar performansımıza dönüp problemleri düzelteceğimizi düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Bu tür dönemlerin takımların başından geçebileceğini belirterek oyuncuların toparlanmasıyla birlikte daha organize bir oyun beklediğini ifade etti.

Göztepe’nin toparlanma beklentisi

Sezonun başındaki puan durumuna dikkat çeken Stoilov, “Puan anlamında geçen haftaya kadar sezonun başındakiyle aynı puanı toplamıştık. Kompakt ve organize oyun oynuyoruz” diyerek takımın genel performansından memnun olduğunu ancak bugün yapılan hataların tekrarlanmaması gerektiğini vurguladı.

Stoilov, mücadeleci ve agresif oyun tarzına geri dönmeyi hedeflediklerini belirterek, Göztepe camiasının çalışarak eski formuna döneceğini söyledi: “Göztepe ailesi olarak çok çalışarak eski hâlimize geri döneceğiz.”

Sonraki adımlar

Teknik direktörün açıklamaları, önümüzdeki haftalarda takımın sakatlıklardan dönen oyuncularla daha dengeli bir kadro oluşturmayı ve savunmadaki basit hata alışkanlıklarını azaltmayı önceliklendireceğini gösteriyor. Taraftarlar için moral ve sonuçlar önem taşırken, teknik ekip de saha içi düzenlemeler üzerinde çalışacak.

Daha geniş bir lig takvimi ve fikstür bilgisi için Türkiye Futbol Federasyonu’nun resmi sayfasına bakılabilir: TFF’nin resmi sayfası.

Share it :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *