İzmir’de ev tartışması kanlı bitti: 9 yerinden bıçaklandı, ağır yaralı

İzmir'de evde çıkan kavgada 9 yerinden bıçaklanarak ağır yaralandı

İzmir Konak’ta bir evde çıkan kavgada 42 yaşındaki Zeki İ., vücuduna isabet eden 9 bıçak darbesiyle ağır yaralandı; saldırganlar kaçtı.

Olayın gelişimi

Olay, gece saatlerinde Güney Mahallesi 1143 Sokak’taki bir evde meydana geldi. İddiaya göre, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde temizlik görevlisi olarak çalışan Zeki İ. (42) ile amcasının oğlu R.İ. ve R.İ.’nin arkadaşı D.P. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Olay sırasında Zeki İ.’nin vücuduna dokuz ayrı bıçak darbesi isabet etti. Çevredekilerin ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Tedavi ve sağlık durumu

Ağır yaralanan Zeki İ., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla görev yaptığı Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastaneden edinilen bilgiye göre, Zeki İ. ameliyata alındı ve yoğun bakımda tedavisi sürüyor; hayati tehlikesinin bulunduğu açıklandı.

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi bölgedeki acil vakalara müdahale eden merkezi bir sağlık kuruluşu olarak biliniyor. Olayın ardından hastanedeki sağlık personeli ve acil servis ekipleri müdahalede bulundu.

Polis soruşturması ve arama çalışmaları

Olay yerinden kaçan R.İ. ve D.P. adlı şüphelilerin yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı. Soruşturmayı yürüten ekipler, tanık ifadeleri ve olayın oluş şekline ilişkin deliller üzerinde inceleme yapıyor. Gelişmelerle ilgili resmi açıklamalar ve operasyon bilgileri yetkili birimler tarafından paylaşılacak.

Soruşturma ve güvenlik çalışmaları hakkında daha fazla bilgi için ilgili kurumların resmi sayfaları takip ediliyor; örneğin Emniyet Genel Müdürlüğü resmi duyuruları ve genel bilgilendirmeyi sağlar.

Mahalledeki tepkiler

Olayın meydana geldiği Güney Mahallesi sakinleri, yaşanan saldırının ardından tedirginlik yaşadıklarını belirtti. Komşular, polisin hızlı müdahalesi sayesinde olay yerinin kısa süre içinde güvenlik kordonuna alındığını ifade etti.

İlerleyen süreç

Polisin yürüttüğü soruşturma kapsamında şüphelilerin yakalanması ve suçun kesin nedeninin belirlenmesi amaçlanıyor. Yetkililer, olaya karışan veya olaya ilişkin bilgi sahibi olan kişilerin polisle iletişime geçmesini istiyor. Soruşturmanın seyrine göre yeni detaylar kamuoyuyla paylaşılacaktır.

Olayla ilgili gelişmeler oldukça haberimiz güncellenecektir.

Share it :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *