Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

YÜCEL YILMAZ’DAN CHP’YE SERT ÇIKIŞ

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 2024-2029 dönemine dair projelerini açıkladığı lansman toplantısında kendisi hakkında çeşitli iddialarda bulunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i eleştirdi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik yolsuzluk iddialarına sert bir şekilde karşılık veren Başkan Yücel Yılmaz, “Çıkmış adamın biri Özgür Özel diye, iki kez Manisa’da büyükşehir belediye başkan adayı olmuş kazanamamış. Diyor ki; Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nde yolsuzluk gırla gidiyor. Ben savcıları göreve davet ediyorum. Terbiyesiz herif. Balıkesir’de ne hırsızlığı var. Ahlaksız herif. Varsa bir şey savcılığa şikâyet et. Niye insanları töhmet altında bırakıyorsunuz. Siyaseten geliyorlar ben öyle yapıyormuşum böyle yapıyormuşum. Genç bir kızın iffetiyle oynuyor. Biz çalışıyoruz. Vizyonsuz diyemiyorlar, çalışmıyor demiyorlar. Sizin partinizde, sizin ahlak çevrenizde bunlar normal olabilir. Biz ilkeler ve değer üzerinden siyaset yapıyoruz. Milletimize hizmet etmek için siyaset yapıyoruz. Kendi çıkarlarımız, yandaşlarımız için değil. Herkese adaletli davranıyoruz” dedi.

“BENİM İTİBARIMDAN ALAMAZSINIZ”

CHP’nin kendisine itibar suikastında bulunduğunu ifade eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “ Körün hikayesi var. Kör yanındaki köre iki iki yeme demiş. Sen körsün ben körüm nereden biliyorsun iki yediğimi demiş. Ben öyle yiyorum demiş. Bunlar hep iki iki yedikleri için ahlaksızlıklar yaptıkları için. Whatsapp gruplarında Yücel Yılmaz öyle olmuş böyle olmuş paylaşıyorlar. Benim itibarımdan alamazsınız. Ama bu şehre zarar vermeyin. Biz bu şehri yönetiyoruz. Ahlaklı bir şekilde yönetiyoruz. Açık şeffaf şekilde yönetiyoruz. Seçim kazanacaksınız diye o da hayal ya. Dokunmadığımız insan yok kırsalından sanayicisine kadar. Biz yüzde 47.9 ile seçildik. Allah’ın izniyle de yüzde 50’yi geçiyoruz” dedi.