Karesi İlçesi 3.Olağan Genel Kurulu’na katılan AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a övgü dolu sözler sarf etti. Kandemir, “ Burada dikkatle takip ettiğimiz, çok beğendiğimiz, çok başarılı bulduğumuz ve şu anda Türkiye’de enerjisi, heyecanı, vizyonuyla en başarılı büyükşehir belediye başkanlarımızdan bir tanesi var” dedi.

AK Parti Karesi İlçe Başkanı Yusuf Hocaoğlu’nun tek listeyle aday olduğu ve güven tazelediği 3.Olağan Genel Kurulu’na Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’in Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’la ilgili söylediği övgü dolu sözleri damga vurdu. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın Türkiye’nin en vizyoner belediye başkanı olduğunu ifade eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, “ Balıkesir bizim için çok önemli bir il. Burada dikkatle takip ettiğimiz, çok beğendiğimiz, çok başarılı bulduğumuz ve şu anda Türkiye’de enerjisi, heyecanı, vizyonuyla en başarılı büyükşehir belediye başkanlarımızdan bir tanesi var. Kendisine teşekkür ediyorum. Büyük düşleri olmayanlar, delice cesaretleri olmayanlar toplumsal değişimleri ve dönüşümleri sağlayamazlar. Düşünceniz olacak, heyecanınız olacak bir de inancınız olacak. O zaman imkanı oluşturursunuz. Onun için inandığın yolda yürü diyoruz biz. ” dedi.

YUSUF HOCAOĞLU 
TEK ADAY OLDU
AK Parti’de ilçe kongreleri kapsamında metropol ilçelerden Karesi İlçesi’nin olağan genel kurulu Spor Toto Tesisleri’nde yaptı. Kısa bir süre önce AK Parti Karesi İlçe Başkanlığı’na atanan Yusuf Hocaoğlu’nun tek aday olup güven tazelediği kongrenin onur konuğu Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir oldu. Kandemir’in yanı sıra kongreye Genel Merkez yöneticileri, İl Başkanı Ekrem Başaran, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti Milletvekilleri Adil Çelik, Belgin Uygur, Yavuz Subaşı, Mustafa Canbey, Mutlu Aydemir, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve partililer katıldı. AK Parti Karesi İlçe Başkanı Yusuf Hocaoğlu, kongrenin açılış konuşmasından sonra geçmiş dönemde başkanlık görevi yapan Mesut Baytekin ve Sezai Doğan’ı sahneye davet ederek birlik-beraberlik mesajı verdi. Protokol konuşmalarında Milletvekilli Adil Çelik ve Mutlu Aydemir, AK Parti’de daha önceden yönetim kadrolarında görev yapıp sonrasın başka partilere geçen isimleri hedef aldı.