Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Yücel Kuşçu, parti teşkilatlarını büyük ölçüde tamamladıklarını ve saha çalışmalarına ağırlık verdiklerini ifade etti. Balıkesir’in ilk seçimde tercihinin Yeniden Refah Partisi olacağını savunan Kuşçu, “Önümüzdeki dönemde Balıkesirli hemşehrilerimiz merhum Necmettin Erbakan’ın geleneğinden gelen Yeniden Refah Partisi’ne sahip çıkacaktır” dedi.

Yeniden Partisi İl Başkanı Yücel Kuşçu, parti içindeki atama ve görevlendirme sürecini başarıyla tamamladıklarını ve vatandaşa yönelik çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade etti. Yeniden Refah Partisi’nin merhum Necmettin Erbakan’ın geleneğinden gelen toplumun her kesimini kucaklamayı ilke edinmiş bir parti olduğunu kaydeden Kuşçu, “Balıkesir önümüzdeki dönem mutlaka Yeniden Refah Partisi diyecek. Çünkü insanların rahmetli Necmettin Erbakan’a karşı büyük bir saygı ve sevgisi bulunuyor. Genel Başkanımız Fatih Erbakan da şu anda farklı bir başkanlık profili sergiliyor. Muhalefeti her şeyi eleştiren, yıkıcı bir tarzda değil yapıcı ve iktidarı doğrusunu yapmaya teşvik edici anlayışla hareket ediyoruz. İç politikadan, dış politikaya, ekonomiden sosyal yaşama kadar her konuda fikirlerimizi ortaya koyuyoruz. Balıkesir içinde aynı anlayışla siyaset yapacağız. Vatandaşlarımızın sorunlarını ve talepleri doğrultusunda projelerimizi hazırlayacağız” dedi.

BALIKESİR YENİDEN REFAHA SAHİP ÇIKACAKTIR

Yeniden Refah Partisi olarak Balıkesir’deki teşkilatlanma çalışmalarını büyük ölçüde tamamladıklarını kaydeden Yücel Kuşçu, “ Partimizden her görüşten, her kesimden üyelerimiz var. Bu doğrultuda siyasi tecrübesi bulunan isimlerle siyasete yeni giren kişilerden ortak bir yönetim oluşturduk. Kadın teşkilatlanmamızı oluşturduk ve onlarda çalışmalarına başladı. Siyasi partilerle, kenti yönetenlerle bir araya geliyoruz. Bunun haricinde pandemi sürecinden etkilenen esnafımızın ve vatandaşlarımızın sorunlarına odaklandık. Önümüzdeki dönemde Balıkesirli hemşehrilerimiz merhum Necmettin Erbakan’ın geleneğinden gelen Yeniden Refah Partisi’ne sahip çıkacaktır” dedi.

ÇİÇEK TAKDİMİNDE BULURDU

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Yücel Kuşçu, Karesi İlçe Başkanı, İl Sosyal İşler Birimi Başkanı Birol Toy, İl Gençlik Kolları Başkanı Erkut Telkıran, İl Gençlik Kolları Ekonomik İşler Başkanı Harun Tangal, Karesi İlçe Başkan Yardımcısı Aykut Telkıran ve kadın kolları üyeleri Sembol Medya’nın Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayıp Sembol Medya’ya çiçek takdiminde bulundu.