Çerçi, Manifaturacılar Tuhafiyeciler Odası’nda nöbet değişimi. 34 yıldır Tuhafiyeciler Odası Başkanlığı görevini yürüten İsa Erol, görevini yönetim kurulunda birlikte çalıştığı Fatih Çakır’a devretti.

Tek adaylı gerçekleşen kongrede Fatih Çakır tuhafiyeci esnafının yeni başkanı oldu. İsa Erol’un vedası salonu duygulandırdı.  BESOB Başkanı Fehmi Erdem’in divan başkanlığı görevini yaptığı genel kurula Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Sezai Doğan, CHP Karesi İlçe Başkanı Dilek Yalçın ve oda başkanları katılım gösterdi.

İSA EROL’DAN DUYGUSAL VEDA

Genel kurulda veda konuşması yapan İsa Erol, “1988 yılında ekibimle birlikte seçim sonucu aldığım oda başkanlığı görevini bugün seçilecek ekibe devredeceğim. 10 dönem beni ve ekibimi tam bir demokrasi şöleni şeklinde kıran kırana geçen seçimler sonucu aralıksız görevlendiren siz kıymetli üyelerimize en kalbi duygularla teşekkür ediyor selam ve hürmetlerimi saygılarımla sunuyorum. Sizlerin oylarıyla seçilecek ekibi tebrik ediyor görevlerinde başarılar diliyorum. Seçilecek ekibin mevcut yönetimin devamı olması inşallah hizmet bayrağını daha yukarıya taşıyacaklarına olan inancım tamdır. Allah’a şükürler olsun veda ederken veliahttım olan ekibime görevi devrediyorum. Bize sahip çıkan siz kıymetli üyelerimizin evladım gibi olan ekibe sahip çıkacaklarına olan inancım tamdır. 10 dönem boyunca sizlere hizmet ederken başta ekip arkadaşlarım ve genel sekreterlerim olmak üzere gerek belediyeler olsun gerekse SGK, vergi dairesi, İŞKUR ve diğer kurumlar özellikle de ilgili odalar katkı sunan tüm ilgili kişi ve kurumlara en kalbi duygularla teşekkür ederim. İnsan ömründe önemli bir zaman dilimi olan görev sürem boyunca istemeden gönül kırdığım varsa üyelerimizden ve ilgili kişilerden helallik diliyorum” dedi.

ÇAKIR: “ORTAK AKILLA

SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ”

Oda üyesi esnafların sorunlarının çözümü için ortak akılla hareket edeceklerini belirten Çerçi, Manifatura ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Fatih Çakır, “ Çerçi, Manifaturacı ve Tuhafiyeciler Odamızın olağan genel. 34 yıldır odamıza başkanlık yapan İsa Başkanımıza, abime desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Uzun yıllar odamızın sorunlarıyla dertlenmiş, esnaf camiamızın gönlünde yer edinmiş İsa Başkanımızdan, Başkanvekilimiz Hasan Yakut abimden, Genel Sekreterimiz Gamze kardeşimden, sekreterimiz Nida kardeşimden ve tüm ekibine teşekkür ederim. Bende bu ekiple birlikte yönetim kurulu üyesi olarak çalışmaktan her zaman onur ve gurur duydum. Bu zamana kadar kazandığımız bilgi ve birikimle bayrağı teslim almanın heyecanını yaşıyoruz. Yenilenen ekibimiz ve yüksek motivasyonla birlikte bayrağı daha yukarı çıkarmak için çalışacağız. Bu noktada değerli esnaf büyüklerimize ve üyelerimize ekibime verdiği desteklerden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Görev yapacağımız süre içerisinde özveri ve gayretle, mensubu olmaktan gurur duyduğum odamıza ve meslektaşlarımıza hizmet etmek için çalışacağız. Pandemi süreci gibi zor bir süreçten geçtik.  Her esnaf arkadaşımız gibi bizde sorunların neler olduğunun farkındayız. Her oda üyemizin sorunlarını çözüme ulaştırmak için ortak akılla hareket edeceğiz. Yine aynı inanç ve azimle üyelerimizin sorunlarının takipçisi olacağız. Esnafımızın kazancı için ne yapılması gerekiyorsa o doğrultuda çalışacağız. Bizleri ayrı bırakmayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.