Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TÜFAD ADEM ÖZALP’E EMANET

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Balıkesir Şubesi’nin yeni başkanı Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp oldu.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Balıkesir Şubesi 13. Olağan Genel Kurulu Salih Tozan Toplantı ve Gösteri Merkezi’nde yapıldı. TÜFAD Balıkesir Şubesi’nin yeni başkanı Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp oldu. Genel kurul esnasında salonun dışında ise Balıkesirspor’un efsane isimlerinden Can Cangök anısına lokma hayrı düzenlendi.

Genel Kurula Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Karakaş, MHP Balıkesir İl Başkanı Niyazi Tunç, Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Metin Mengüç, Balıkesirspor Kulübü’nün yeni başkanı Abdullah Bekki ile eski başkanlar Emin Ermişler, Kemal Büyükakın ve Rafet Çetinel, Balıkesirspor’un yeni teknik direktörü Levent Eriş, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Başkanı Burç Özoğuz, Karesi Belediyespor Başkanı Erol Menteş, Altıeylül Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürü Hakan Semerci, Futbol Saha Komiserleri Derneği Balıkesir Şubesi Onursal Başkanı Ali Hikmet Akkaş ve çok sayıda antrenör katıldı.

CAN CANGÖK FUTBOL EVİ

Geçtiğimiz günlerde vefat eden TÜFAD Balıkesir Şubesi Başkanı Can Cangök’ün sık sık rahmetle anıldığı genel kurulun Divan Heyeti’nde Levent Kalkan, Lütfü Durak ve Erkan Akman görev yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımız’ın okunmasının ardından gündem maddelerine geçildi. Faaliyet Raporu, Mali Bilanço ve Denetim Kurulu raporları okunarak, oybirliğiyle ibra edildi. Dilek ve temenniler bölümünde söz alan antrenörler Sezgin Dedeoğlu, Turgut Özoğuz, Nail Dolu ve Oğuz Kurt, zaman zaman yaşanan aksaklıkları dile getirerek, çözüm üretilmesi hususunda yeni seçilecek yönetim kurulunun daha dikkatli hareket etmesini isteyip, başarı diledi. TÜFAD Balıkesir Şubesi hizmet binası olarak kullanılan mülkün Can Cangök Futbol Evi olarak düzenlenmesi yönündeki teklif, oya sunularak kabul edildi ve seçimlere geçildi. Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp başkanlığındaki liste oybirliğiyle kabul edildi. Seçimlerin tamamlanmasının ardından kürsüye gelen TÜFAD Balıkesir Şubesi’nin yeni başkanı Adem Özalp, planladıkları hedefleri gerçekleştirirken, futbolun tüm paydaşlarını çözümün bir parçası yapmaya çalışacaklarını dile getirerek, verdikleri destekten dolayı katılımcılar teşekkür etti.

YÖNETİM KURULU

Adem Özalp başkanlığındaki Yönetim Kurulu’nda; Cemal Avcu, Bülent Uğurlu, Rıfkı Durak, Muhammet Yılmaz, Şahin Kaman, Mecit Uzun, Sinan Nilöfer, Mesut Dilsöz, Yunus İçüz, İrfan Yolaç, Ahmet Asar, Ahmet Gürkan Şehirli, Ömer Faruk Ahlatlı ve İbrahim Turhan, yer aldı.