Gelecek Partisi Balıkesir İl Başkanı Mehmet Tıkız, il başkanlığında, bölge ve il koordinatörleri Yeşim Karadağ ve Ahmed Akçay’ı misafir etti.

Gelecek Parti bölge il koordinatörleri Yeşim Karadağ ve Ahmed Akçay’ı , il başkanlığında ağırlayan Gelecek Partisi Balıkesir İl Başkanı Mehmet Tıkız; “Teşkilat ahengimiz ve Gelecek ailemizin birliği, dirliği açısından bereketli, hayırlı olsun. Ziyaretleri için teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Tıkız sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı açıklamada, “Gelecek Partisi milletin, Gelecek Partisi halktan, haktan yana demokrasiden, demokratik hukuk düzeninden yana olanların. Gelecek Partisi Türkiye’nin… Gelecek Partisi Balıkesir’imizin. Gelecek partisi yüreği önce insan diye atanların buluşma adresidir. Bölge ve il koordinatörlerimizle istişarelerde bulunduk. Balıkesir’imiz ve Türkiye’miz için neler yapabiliriz, bunları konuştuk. Ziyaretlerinden dolayı Yeşim Karadağ hanımefendi ve Ahmed Akçay beyefendiye teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.