Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TATLI SU SOLCUSU

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Niyazi Tunç, CHP İl Başkanı Erden Köybaşı’nın Ege Bölgesi’nde meydana gelen yangınlara ilişkin açıklamalarını eleştirdi. “Güzel İzmir bir Yunan işgalinde yandı bir de şimdi” ifadelerini kullanan Köybaşı’nın devlet kurumlarının yangına müdahalede yeterli olmadığı sözlerine sert çıkan MHP İl Başkanı Niyazi Tunç, Köybaşı’nı tatlı su solcusu olduğunu belirtti.

Milliyetçi Hareket Partisi İl

CHP İl Başkanı Erden Köybaşı’nın İzmir’de meydana gelen yangın sonrasında “Güzel İzmir bir Yunan işgalinde, bir de şimdi yandı” sözleriyle devlet kurumlarını yangına müdahale etmede yeterli olmadığını ileri sürmüştü. MHP İl Başkanı Niyazi Tunç, CHP İl Başkanı Erden Köybaşı’nın devlet kurumlarını hedef alan açıklamalarına sert bir şekilde eleştirdi.  Köybaşı’nın yangına dair eksik ve yanlış bilgi verdiğini ifade eden bMHP İl Başkanı Niyazi Tunç, “ İzmir, Aydın ve Muğla’da meydana gelen yangınlar seferber olan itfaiye, orman ve askeri personeller tarafından insanüstü gayret ve çaba ile kontrol altına alınarak tehlikeli olmaktan çıkmıştır. İhanetin her türlüsüne karşı yılmadan mücadele eden devletimiz yangınla mücadelede de gereken mücadeleyi vermiştir. Bir kronik CHP rahatsızlığı bu kez CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı’nda tezahür etmiş, meydana gelen yangınlarla alakalı açıklamalarda bulunarak bir takım yalan ve eksik sözler sarfetmekten çekinmemiştir. Eğer Erden Köybaşı utanmış olsa, yangınları çıkaranlar hain PKK’lı alçakları ört bas telaşına girmeden eksik gördüğü konuları dile getirebilirdi. İzmir Yunan’dan sonra böyle bir yangın görmedi diyen Tatlısu solcusu Köybaşı unutmuş olacak ki İzmir Büyükşehir Belediye eski Başkanı Yunan krallarının adıyla kurumsal işlere imza atarak Ege’de Yunan isimleriyle inandığı gibi davranmıştır. “Yangın uyumayan, durmayan ve insanüstü bir afettir.” Terör örgütü PKK’nın “Ateşin Çocukları” diyerek ülkemizin dört bir yanında başlattığı yangınlar gibi bu yangınlarda kasıtlı olarak meydana gelmiştir. Devleti tanımayan Köybaşı, belli ki düşmanı devletten iyi tanıyor. Bizde seni ve partini biliyoruz, tanıyoruz. Devletimiz güçlüdür ve ayaktadır.

ERDEN KÖYBAŞI NE DEMİŞTİ?

İzmir’deki yangın sonrası devlet kurumlarını hedef alan Erden Köybaşı, “Güzel İzmir bir Yunan işgalinde yandı, bir de şimdi. Beceriksiz ve liyakatsiz yöneticilerle yetersiz araç gereç yüzünden ülkemizin her köşesi yanıyor. Bakanlar açıklama yapıyor: “Yangın şundan çıktı, şu kadar kişi gözaltında.” Ayrıca “Biz acıkmayan, uyumayan bir düşmanla mücadele ediyoruz ama arkadaşlarımız acıkıyor, yoruluyor, uykusu geliyor.” demişler. Tam bir devlet adamı açıklaması! Bu zihniyetle yönetiliyoruz. Sebebini bilmek yangının sonucunu değiştiriyor mu? Beyler, göreviniz yangınları söndürmek, gerekli araç gereci sağlamak. Satın gezi uçaklarınızı, tanker uçak alın! Milyonlarca dolar verip uzaya AKtronot göndereceğinize yangın söndürme uçağı alın!

Ciğerlerimiz yanıyor, ülkemiz kavruluyor, hala saçını tarayanlar konuşuyor. Gece gündüz yangınla mücadele eden itfaiyeci, asker ve yurttaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Onlarca gezi uçağını hangarda bekletenleri, saçma sapan açıklamalar yapıp yangınlara müdahaleyi organize edemeyenleri kınıyoruM