AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, Twitter’da Balıkesir CHP milletvekillerini hedef almak istedi ancak baltayı yine taşa vurdu. CHP Milletvekillerini twitter üzerinden “Bizler utanacak bir geçmişe sahip değiliz” sözleriyle “HDP’yi kınamamakla suçlayan Subaşı, Ensar Aytekin’den gelen cevapla neye uğradığını şaşırdı.

FETULLAH GÜLEN’E

GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, AK Parti Milletvekili Yavuz Subaşı’ya  twitter’dan attığı Fethullah Gülen’e yönelik geçmiş olsun mesajıyla karşılık verdi. CHP’li Ensar Aytekin’in tokat gibi cevabına anca dört gün sonra cevap veren Subaşı, bu kez de kendini savunayım derken bir kez daha eski paylaşımı üzerinden kalesinde ikinci golü gördü.

AK Parti Milletvekili Yavuz Subaşı, Twitter’da CHP Balıkesir Milletvekillerini etiketleyip “Elhamdülillah bizler utanacak bir geçmişe sahip değiliz” ifadesi kullanıp HDP’yi kınamamakla suçladı. CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin ise Yavuz Subaşı’nın 2013 yılında Twitter’den attığı “Muhterem Fethullah Gülen hocaefendiye geçirmiş olduğu rahatsızlık için dua ediyor ve Yüce Rabbimizden acil şifalar diliyorum” mesajını yayınlayıp “Cidden utanacak bir geçmişiniz yok yani?” şeklinde karşılık verdi. CHP Milletvekili Ensar Aytekin’in tarihi ayarıyla dengesi bozulan Yavuz Subaşı, CHP Genel Merkez yöneticileri bazında fotoğraflarla kendini savunmaya çalıştı. Subaşı’nın ikinci twitter paylaşımına CHP’li vekil Ensar Aytekin ikinci kez karşılık verdi.

İKİNCİ ŞOK

Yavuz Subaşı’nın “Ensar Aytekin vekilimizden parlamentodaki destekçisi HDP’nin 24 Nisan bildirisine karşı protesto mesajı açıklamasını istemiştik halbuki. Bu resimler şimdilik elimin altındakiler” mesajına Aytekin, “Elinin altındaki deme vekilim millet inanacak. Bunlar sizin trol çetelerinizin çoğu da uydurma içerikleri. Tıpkı size eş zamanlı olarak tweet atın diyen trol şebekesi gibi yıllar önce de fetocüler de bu şekilde çalışıyordu… Son olarak size bu dosyaları gönderen trollere söyleyin, iyice bir temizlik yapsınlar hesaplarınızda. Sonra cevap vermek için 4 gün geçmesini beklemek zorunda kalıyorsunuz, hoş olmuyor yani. Mesela böyle yanlış tweetler atmışsınız, iyice araştırıp silsinler” dedi.