Millet İttifakı, gözünü Balıkesir’e dikti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Milletin Sesi mitinginin yankıları devam ederken Millet İttifakı’nın bir diğer ortağı İYİ Parti’nin Genel Başkanı Meral Akşener bir dizi temas ve toplantılara katılmak için yarın Balıkesir’e gelecek. Bandırma ve Susurluk’ta esnaf ziyareti ağırlıklı geçecek Akşener’in programının son bölümünde merkezde iş dünyası ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle de toplantı bulunuyor.

Balıkesir, bir siyasi parti genel başkanını daha ağırlamaya hazırlanıyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘Milletin Sesi’ mitinginin ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de yarın Balıkesir’e gelecek. Güney Marmara ağırlıklı geçecek programın ilk adresi Bandırma olacak. Bandırma’da partililerle ve vatandaşlarla buluştuktan sonra İYİ Parti’nin Balıkesir’deki tek belediyesi olan Susurluk’a geçecek Akşener, burada esnaf ziyaretleri gerçekleştirip, partinin hazırladığı programda yeni üyelere rozet takacak. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Balıkesir merkezdeki tek programı iş dünyası ve STK temsilcileriyle basına kapalı yapacağı toplantı olacak. Millet İttifakı’nın iki büyük ortağı siyasi partilerin genel başkanlarının bir hafta aralıkla Balıkesir’e gelmeleri seçim sathı mahalline girilmesi şeklinde yorumlandı.

İŞ DÜNYASININ

TEMSİLCİLERİYLE TOPLANTI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Balıkesir programıyla ilgili bilgi veren İl Başkanı Özlem Ural, “ Genel Başkanımız Meral Akşener, Türkiye’nin dört bir yanında sahaya inip, esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinliyor, partimizin çözüm önerilerini aktarıyor. Balıkesir ziyareti de bu kapsamda vatandaşlarımızla buluşma adına önemli olacaktır. 30 Temmuz Cumartesi günü Genel Başkanımız Meral Akşener’in programı saat 11.30’da Bandırma’dan başlayacak. Saat 13.00’de Susurluk’a giderek burada saha çalışması yapacak. Merkezdeki tek programımız iş dünyasının ve STK’ların temsilcileriyle olacak. Ancak bu toplantı basına kapalı gerçekleşecek. Bu programın Balıkesir’imize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.