AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Av. Mehmet Birol Şahin, ‘Lale Devri Belediyeciliği’ sözleriyle Büyükşehir Belediyesi’nin harcamalarını eleştiri konusu yapan ve CHP İl Başkanı Serkan Sarı’yı Edremit Belediyesi’nin verdiği yemek üzerinden vurdu.

Edremit Belediyesi’nin muhtarlara düzenlediği yemekte rakı masasının kurulduğunu, halkın parasının çarçur edildiğini dile getiren Şahin, “ CHP İl Başkanı Serkan Sarı gündüz  Büyükşehir Belediyesine “Lale Devri Yaşıyorlar” diye üfürdükten sonra akşamında CHP’li Edremit Belediyesi’nin muhtarlara verdiği yemekte Rakı-Balık Siyaseti için Rakı Masasında “Lale Devri Belediyeciliği” nasıl yapılır, Muhtarlara Yemek kılıfıyla Milletin, Belediyenin parası rakı masasında nasıl meze yapılıp çarçur edilir CHP’li Milletvekili ile göstermiş.. Oyunu alıp sırtlarından rakı masaları kurdukları CHP’li kitle ile nasıl kafa bulunur, kendi lale devri yaşam tarzlarını “Hizmet Belediyeciliği” nasıl yapılır gösteren Balıkesir Büyükşehir Belediyesine karşı nasıl iftira kampanyası düzenlenir bir kez daha gösteren ve hiç utanmadan çektirdikleri fotoğraflara çakırkeyf sırıtmaktan geri durmayanları Balıkesirli hemşehrilerimin yorumuna bırakıyorum” dedi.

AYVALIK’TA YAPILAN HİZMETLERİ GÖRMEK İÇİN AYIK KAFAYLA GEZMEK LAZIM”

CHP’lilerin rakı masası kurup eğlenirken AK Partili Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet destanı yazdığını belirten Mehmet Birol Şahin, “Bir ilçe Belediye bütçesini gece rakı masasında çarçur etmelerinden görüleceği üzere Büyükşehir Bütçe ve imkânlarıyla ne masası kuracaklarını buradan gösteriyorlar.. CHP İl Başkanı Sarı’nın neden Büyükşehir Belediyesi hakkında bilgisizce karalama kampanyası yapabilmek için uğraştığı bir kez daha gördük.. Siz Belediyelerin bütçesinden, milletin kesesinden rakı masaları kurup eğlenedurun, Büyükşehir Belediyesi sizin yıllardır çivi çakmadığınız CHPli Belediyelerin ilçelerde “Hizmet Destanı” yazıyor. Biz de Serkan Sarı bu hizmetleri neden görmüyor diye düşünüyorduk.. Balıkesir’de, Edremit’te, Burhaniye’de, Ayvalık’ta yapılan hizmetleri görebilmek için “ayık kafa” ile gezmek lazım..Her gece CHP’li Belediyelerin kurduğu “rakı masaları”dan vatandaşımıza yapılan hizmeti görmek mümkün değil.. Üstelik iki dubleden sonra  boncuk boncuk konuşmak normal, biz de Sayın Sarı’nın neden bu şekil konuştuğunu öğrenmiş olduk”