Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MUSTAFA CANBEY DUR DURAK BİLMİYOR!

Hem yerel hem ulusal

Hem yerel hem ulusal hem de uluslararası düzeyde aktif olarak görev yapan Milletvekili Mustafa Canbey, Balıkesir’in sorunlarını yakından takip ediyor ve çözüm yolları arıyor.

AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey, yoğun çalışma temposuyla dikkat çekmeye devam ediyor. Bir gün Balıkesir’in mahallelerinde hemşehrileriyle iç içe hayır etkinliklerinde yer alırken, ertesi gün meclis çalışmalarına katılıyor, Ankara’da bakanlıklarla görüşmeler yapıyor. Daha sonra bir bakıyorsunuz, Arnavutluk’ta Avrupa Konseyi toplantısında ülkemizi temsil ediyor.

AVRUPA KONSEYİ TOPLANTISINDA TÜRKİYE’Yİ TEMSİL ETTİ

Canbey, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM) Türk Grubu üyesi olarak, Arnavutluk’un başkenti Tiran’da düzenlenen ve iki gün süren Avrupa Konseyi’nin “Eşitlik ve Ayrımcılığın Önlenmesi Komisyonu” toplantısına katıldı. Toplantıda, eşitlik ve ayrımcılığın önlenmesi konuları başta olmak üzere birçok güncel mesele ele alındı ve tartışıldı.

ARNAVUTLUK BAŞBAKANI EDİ RAMA İLE GÖRÜŞTÜ

Toplantı kapsamında Arnavutluk Avrupa Konseyi heyetinin düzenlediği resepsiyona da katılan Canbey, burada önemli temaslarda bulundu. AKPM Türk Delegasyonu olarak Arnavutluk Başbakanı Edi Rama ile bir araya geldiklerini belirten Canbey, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, “Eşitlik ve ayrımcılığın önlenmesi konuları başta olmak üzere güncel meseleleri ele alma ve tartışma imkanı bulduk” dedi. Arnavutluk temasları sırasında Canbey ve beraberindeki heyet, Türkiye’nin Tiran Büyükelçisi Tayyar Kağan Atay’ı da ziyaret ettiler. Ziyarette, parlamenter diplomasi anlamında Türkiye ve Arnavutluk arasındaki ilişkilerin daha da güçlendirilmesi ve işbirliği alanlarının genişletilmesi konularında görüş alışverişinde bulunuldu. Büyükelçi Atay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Türkiye’nin Arnavutluk’taki varlığını ve etkisini artırmak için yürütülen çalışmalara değindi. Canbey, bu tür uluslararası toplantıların Türkiye’nin dış politikadaki etkinliğini artırdığını ve ikili ilişkilerin geliştirilmesine önemli katkılar sağladığını ifade etti.

BALIKESİR’DEN ANKARA’YA, ANKARA’DAN AVRUPA’YA

Canbey’in çalışma temposu sadece yurtdışı faaliyetlerle sınırlı kalmıyor. Balıkesir’deki vatandaşlarla sürekli iç içe olan milletvekili, aynı zamanda Ankara’da da yoğun bir şekilde çalışarak, bakanlıklar ve çeşitli kurumlarla görüşmeler yapıyor. Hem yerel hem de ulusal düzeyde aktif olarak görev yapan Canbey, Balıkesir’in sorunlarını yakından takip ediyor ve çözüm yolları arıyor.