Milletvekili Mustafa Canbey; “İnşallah, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemizi “Türkiye Yüzyılı” hedefimize ulaştırdığımızda, bölgemizde ve dünyada yepyeni bir dönemi de başlatacağız.” dedi.

Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yeni yıl mesajını video şeklinde hazırlayan Milletvekili Mustafa Canbey; “Hep birlikte tarihi hadiselere şahitlik ettiğimiz 2022 yılını geride bırakıyor, inşallah, çok daha güzel gelişmeleri yine hep birlikte yaşayacağımız 2023 yılına giriyoruz.” ifadelerini kullandı.

31 KANUN TEKLİFİNİ, 49 ULUSLARARASI ANLAŞMANIN ONAYLANMASINI YASALAŞTIRDIK

Yılını TBMM’de ve Balıkesir’imizde oldukça yoğun, önemli, verimli programlarla, çalışmalarla, hizmetlerle değerlendirdiklerini söyleyen Milletvekili Mustafa Canbey; “2022 yılı içerisinde, Gazi Meclis’imizin çatısı altında “Sosyal Medya Kanunu”, “Çevre Kanunu” ve birçok ekonomik düzenlemeler de olmak üzere 31 kanun teklifini, 49 uluslararası anlaşmanın onaylanmasını yasalaştırdık. Ülkemizde; insansız savaş uçağı Bayraktar Kızılelma’nın ilk uçuşunu gerçekleştirmesi, en yüksek barajımız Yusufeli Barajı ve Hidroelektrik Santrali’nin hizmete girmesi, yerli otomobilimiz TOGG’un seri üretime başlaması, Pençe Kilit ve Pençe Kılıç Harekatlarımız başta olmak üzere terörle mücadeledeki başarılarımız, ATAK Helikopteri, Gökbey gibi birçok yerli ve milli savunma sanayi ve teknolojisinin hayata geçmesi bizleri sevindiren yegâne olaylardır. Balıkesir’imize; yeni öğrenci yurtları, spor tesisleri, barajlar, okullar, hastaneler, yollar ve çok sayıda alt yapı ve üst yapı hizmetlerini kazandırmanın gururunu yaşıyoruz.” dedi.

AMACIMIZ; ÜLKEMİZİ VE ŞEHRİMİZİ “TÜRKİYE YÜZYILI”NA HAZIRLAMAKTIR

Bu yıl içerisinde Balıkesir’i karış karış dolaştıklarını söyleyen Milletvekili Mustafa Canbey; “Bütün ilçelerini ziyaret ettik. Balıkesir’imizdeki il ve ilçe teşkilatlarımız, kadın ve gençlik kollarımız, mahalle başkanlarımız, muhtarlarımız, odalarımız ve sivil toplum kuruşlarımız olmak üzere yaklaşık binin üzerinde ziyaretler gerçekleştirdik, toplantılar yaptık. Amacımız; ülkemizi ve şehrimizi “Türkiye Yüzyılı”na hazırlamaktır. Çok şükür, bugün 20 yıl öncesine göre çok daha güçlü, çok daha dirayetli, çok daha inançlıyız. İnşallah, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemizi “Türkiye Yüzyılı” hedefimize ulaştırdığımızda, bölgemizde ve dünyada yepyeni bir dönemi de başlatacağız.” ifadelerini kullandı

Milletvekili Mustafa Canbey mesajın sonunda, 2023 yılının ülkemiz, milletimiz, bölgemizdeki kardeşlerimiz ve tüm insanlık için barış, huzur, sağlık, güvenlik ve refah içinde geçmesini diledi.