Veteriner Hekim Büşra Koyuncu’nun Plevne Mahallesi Cumhuriyet Caddesi 18A adresinde kurduğu Mila Veteriner Kliniği hizmet vermeye başladı. Veterinerliğin hayalindeki meslek olduğunu ve severek yaptığını belirten Büşra Koyuncu, Mila Veteriner Kliniğinde, insanların en yakın dostu hayvanlar için her türlü sağlık hizmetini verdiklerini kaydetti.

Veteriner Hekim Büşra Koyuncu’nun kurduğu Mile Veteriner Muayenehanesi Plevne Mahallesi Cumhuriyet Caddesi 18A adresinde hizmet vermeye başladı. Mila Veteriner Kliniğinde, insan dostları hayvanların sağlık problemlerinin teşhis ve tedavilerinin yanı sıra mama satışı da yaptıklarını belirten Veteriner Hekim Büşra Koyuncu, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

HAYALİMDEKİ MESLEĞİ YAPIYORUM

Okuldan mezun olduktan sonra üç yıldır aktif veterinerlik yaptığı kaydeden Büşra Koyuncu, “Balıkesirliyim. İnebey Anadolu Lisesinde lise eğitimimi tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesinde 2018 yılında lisans eğitimimi tamamladım. Üniversite eğitimim sürecinde ve sonrasında çeşitli kliniklerde ve sokak hayvanları barınaklarında gönüllü hekim olarak görev aldım ve kendimi hazır hissettiğimde kliniğimi açmaya karar verdim.  Çocukluğumdan bu yana hayvanlar hayatımın her noktasında var oldu.   Klinisyen veteriner hekim olarak yaptığım işin kolay olduğunu söyleyemem fakat iyileştikleri hallerini ve gözlerindeki minneti gördüğümde verilen tüm emeğe ve zorluklara kesinlikle değer diyorum. Hayalim olan mesleğimi icra ediyorum” dedi.

“MİLA VETERİNER KLİNİĞİNDE HANGİ HİZMET VERİLİYOR”

Mila Veteriner Kliniğinde verdiği hizmetler hakkında da bilgi veren Büşra Koyuncu, “ Dostlarımızın tüm bakımları, dahiliye, cerrahi, doğum ve jinekoloji, ağız ve diş sağlığı, laboratuvar, yoğun bakım, ultrasonografi, göz hastalıkları, dijital röntgen, operasyonlar ve tüm sağlık problemlerinin teşhis ve tedavilerinde hizmet vermekteyiz”

“SOKAK HAYVANLARINA UMUT OLMALIYIZ”

Sokak hayvanlarının sahiplendirilmesi yönünde çağrıda bulunan Veteriner Hekim Büşra Koyuncu, “ Sokak koşulları şüphesiz ki dostlarımızın sağlıklı büyüyüp gelişebilmeleri için yeterli olamıyor. Barınma, yeme-içme ihtiyaçlarının yanı sıra pek çok risk faktörü bulunduruyor. Sahiplenilen her can bir hayat kurtarıyor, onlara umut olmalıyız” dedi.

“AŞILAMA HAYVAN DOSTLARIMIZ İÇİN ÖNEMLİ”
Aşılamanın önemi konusunda da bilgi veren Koyuncu, “ Aşılar dostlarımızın bağışıklık sistemini uyarıp hedeflenilen hastalığa karşı antikor oluşumu sağlayarak hastalıklara karşı korur ve sağlıkla hayatlarına devam edebilmelerini sağlar. Dostlarımız için uzun süreler tedavi gerektirebilen ve bazı durumlarda hayati tehlike oluşturan hastalıklara karşı şüphesiz ki en önemli bariyerimiz aşılardır.