Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı, 28.Dönem Balıkesir Milletvekili adaylarını düzenlediği iftar programıyla tanıttı. MHP’li 9 aday 14 Mayıs’ta Balıkesir’de ve Türkiye’de zafere ulaşacaklarının mesajını verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı, 14 Mayıs genel seçiminde milletvekili adayı olan isimleri düzenlediği iftar programıyla kamuoyuna tanıttı. MHP İl Başkanlığı’nın seçim koordinasyon merkezi haline getirilen Karizma Spor Salonu’nda yaptığı iftar programı ve sonrasındaki tanıtım etkinliğine İl Başkanı Cevdet Gürcan, ilçe başkanları, milletvekili adayları, ülkü ocakları başkanları ve yöneticileri, kadın kolları başkanlığı yönetimk kurulu üyeleri katılım gösterdi. Balıkesir seçmenin karşısına 9 tane pırıl pırıl adayla çıktıklarını ifade eden MHP İl Başkanı Cevdet Gürcan, “Biz teşkilat olarak 9 milletvekili adayımıza kefiliz. Tüm çalışmalarda yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. En az adaylarımız kadar sahalarda olacağımıza emin olabilirler” dedi.  

“BİZ BU KENTE PARAŞÜTLE İNMEDİK”

Balıkesir’e hizmet için yola çıktıklarını belirten MHP 1.sıra Milletvekili Adayı Ekrem Gökay Yüksel “16 yaşımdan bu yana ülkücü hareketin mensubuyum. Ailem her şeyim ülkücü hareket. Bayrak astım, afiş astım, seçim minibüsü kullandım, 2005-2011 yılları arası Balıkesir Ülkü Ocakları Başkanlığı görevinde bulundum. 2019 2023 yılları arasında MHP Balıkesir İl Başkanlığı yaptım. Şimdide Allah nasip ederse 28. Dönem Milletvekili adayıyım. Öznesi Balıkesir olan her şeyi seviyoruz. Bu coğrafyanın tamamının sorunlarını biliyoruz. Çözümü için dersimize iyi çalıştık. Doğup büyüdüğümüz güzel şehrimize borcumuzu ödemek istiyoruz. Siyaset bir ekip işidir. Derdi Balıkesir olan Balıkesir’i iyi bilen, şehrin sokaklarında navigasyonla değil gönülden verdiği selamlarla gezen dava arkadaşlarımla beraber bu yola varız. Bizler bu memlekete paraşütle inipte karşınıza çıkmadık. Her biri birbirinden kıymetli dava arkadaşlarımla birlikte sizlerle hizmet  için yola çıkmış bulunmaktayız” dedi.