Milliyetçi Hareket Partisi’nde kadınların siyasette aktif olarak rol alması adına kısa bir süre oluşturulan Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları Başkanlığı görevine Balıkesir’de Bedriye Kurtay getirildi. MHP İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel, kadın kolları biriminin alanının genişletilerek Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikalarına dönüştürüldüğünü belirtti.

MHP Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları Başkanlığı görevine Bedriye Kurtay getirildi. MHP’de kadınların siyasette daha çok öne çıkması adına oluşturulan Kadın, Aile,  Çocuk ve Engelli Politikaları Başkanlığı’nın kurulduğunu belirten MHP İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel, “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin direktifleri ile tüm kadınlarımız çocuklarımız ve engelli vatandaşlarımızla kucaklaşmak, onların sorun ve ihtiyaçlarını belirlemek, memleket ve milletimizle ilgili duygularını paylaşmak amacıyla kadın aile çocuk ve engelli politikaları Başkanlığını Şehrimizde kurarak,  Hem Genel Başkanımızın Dr. Devlet Bahçeli’nin fikir ve düşüncelerini, hem de kadınlarımızın Türk Tarihindeki ve Toplumlundaki yeri ve önemini anlatacağız” dedi.

“GENEL BAŞKANIMIZIN FİKİRLERİ İLE ÇALIŞMALARIMIZA YÖN VERECEĞİZ”

Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları Başkanlığına getirilen Bedriye Kurtay, “ Balıkesir Gökköy Doğumluyum, evliyim bir çocuk annesiyim, Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği ve Ziraat Fakültesi mezunuyum. Uzun yıllar boyunca çeşitli firma ve kooperatiflerde müdür pozisyonunda görev yaptım.  Lise öğrencilik hayatımdan bu yana Ülkü Ocaklarımızın ve Milliyetçi Hareket Partimizin faaliyet alanları içerisinde bulundum, Bugünde Genel Başkan Yardımcımız Sayın Pelin Yıllık hanımefendinin olurları ve İl Başkanımız Sayın Ekrem Gökay Yüksel beyefendinin tensipleriyle Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikalarından Sorumlu Başkan olarak atanmış bulunmaktayım. Uzun yıllar boyunca tasarladığım geliştirdiğim ve yapmak istediğim faaliyetler ve Projeler için bu imkanı bana sunan İl Başkanımıza Sizlerin huzurunda tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum.  Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin direktifleri ile tüm kadınlarımız çocuklarımız ve engelli vatandaşlarımızla kucaklaşmak, onların sorun ve ihtiyaçlarını belirlemek, memleket ve milletimizle ilgili duygularını paylaşmak amacıyla kadın aile çocuk ve engelli politikaları Başkanlığı kurulmuştur. Bizler de bu kapsamda Balıkesir’de genel başkanımızın duygu, düşünce ve fikirleri ile çalışmalarımıza yön vereceğiz” dedi.