Adı kaset şantajı ve kredi kartı dolandırıcılığı skandallarına karışan CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Cem Karagöl’ün lise yıllarında kopya çekmekten ve marketlerden içki ve prezervatif çalmaktan hakkında işlem yapıldığı ortaya çıktı.

İl Gençlik Kolları Kongresi öncesinde rakip adaya kaset şantajı ve kredi kartı dolandırıcılığı suçlarıyla ülke gündemine giren CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Cem Karagöl’ün adının daha lise yıllarında adli vakalara karıştığı ortaya çıktı. Balıkesir’de 2011 yılında düzenlenen “YGS şifre” protestolarında başı çeken isimlerden biri olan CHP Genel Başkan Yardımcısı Cem Karagöl’ün o dönem kopya ve hırsızlıktan ulusal basına konu olmuş.

MARKETLERDEN İÇKİ VE

PREZERVATİF ÇALMIŞ!

2011 yılında yayınlanan haberde Cem Karagöl’ün Fen Liselerindeki sınavlarda organize şekilde kopya çeken ekibin içinde yer aldığı öğrenildi. Bu olaydan dolayı gözaltına alınan Cem Karagöl’ün de içinde yer aldığı öğrencilerin emniyetteki ifadelerinde sınavlarda SMS yoluyla kopya çektiklerini itiraf ettiği belirtildi.   Ayrıca haberde CHP Genel Başkan Yardımcısı Cem Karagöl’ün, kopyanın yanı sıra 26 Nisan 2011 tarihinde Balıkesir’de gerçekleştirilen hırsızlık operasyonlarında sekiz ayrı marketten içki ve prezervatif çalmaktan hakkında işlem yapılmış.