Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 3. Kent Konseyleri Sempozyumu için geldiği Balıkesir’de 7’den 77’ye her yaştan Balıkesirlinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Balıkesir’de bir devlet büyüğü gibi karşılanan Yavaş, samimiyeti ve mütevazı kişiliğiyle gönüllerde taht kurdu. Balıkesirliler, CHP’li başkanla fotoğraf çektirmek için sıraya girdi.

SOKAKTA DOLAŞTI

3. Kent Konseyleri Sempozyumu “Geleceğin Kentlerinde İşbirliği ve Dayanışma” temalı toplantı için Balıkesir’e gelen ve programda bir konuşma yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Panel sonrasında programa katılan diğer belediye başkanlarıyla birlikte Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret eden Mansur Yavaş, ziyaret sonrasında CHP İl Başkanı Serkan Sarı ve partililerle birlikte Balıkesir sokaklarında dolaştı.

YAVAŞ’LA FOTOĞRAF

ÇEKTİRME SIRASI

Çarşı merkezde yürürken karşılarında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı görmenin şaşkınlığını yaşayan Balıkesirliler, CHP’li başkanla fotoğraf çektirmek için sıraya girdi. Balıkesir’de sanki bir devlet büyüğü gibi karşılanan Mansur Yavaş’a özellikle gençlerin yoğun ilgi göstermesi dikkat çekti. Yavaş’ın Balıkesir ziyareti sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı.  Sosyal medya kullanıcıları, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’la çektirdikleri fotoğrafları paylaştı.

İLGİ MEMNUN ETTİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a gösterilen ilgiyi sosyal medya hesabından değerlendiren CHP İl Başkanı Serkan Sarı, “Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Kent Konseyleri toplantısına katılmak için gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş bizleri kırmayarak, son anda plansız bir şekilde, sokakta çarşı esnafımızı selamladı. Halkımızın yoğun ilgisi ile karşılaşan, halkı ile birlikte olmaktan mutlu olan, hemşerilerimiz ile sevgiyle kucaklaşan bir Belediye Başkanımız olmasından dolayı bugün yaptığımız çalışmada çok mutlu oldum.  Kendisine Balıkesir’li hemşerilerimize göstermiş olduğu nezaketten dolayı teşekkür ederim.