Yenisöz Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Fatih Şahin ile Meltem Şahin çiftinin “Leyla” isimli bebekleri dünyaya geldi

Balıkesir Barosu avukatlarından Meltem Şahin ve gazeteci Fatih Şahin çiftçinin bebekleri önceki gün Özel Sevgi Hastanesi’nde Op. Dr. Tülin Kahvecinin başarılı operasyonuyla dünyaya gözlerini açtı. 
2 kilo 400 gram olarak doğan minik bebeğe Leyla ismi verilirken, Şahin çiftinin yakınları hastaneye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Öte yandan ilk defa baba olma sevinci yaşayan Gazeteci Fatih Şahin, babalık duygusunun dünyadaki hiçbir şeye değişilmeyeceğini ifade ederek, “Eşim ve bebeğimizin sağlık durumları iyi. Uzun zamandır bebeğimizi kucağımıza almayı bekledik. Babalık duygusunu herkesin tatması gerekir. Allah herkese bu duyguyu tattırsın. Ayrıca bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayarak gerek bizzat hastaneye ziyarete gelen gerek sosyal medya üzerinden tebriklerini ileten ve gerekse telefonla arayan tüm dostlarımıza ve doğumu başarıyla gerçekleştiren doktorumuza ve ekibine çok çok teşekkür ediyorum” dedi.