Küçük Sanayi Sitesi ikinci kapının önünden başlayıp Ticaret Borsası istikametinde ilerleyen hemzemin geçit arasındaki yolda yaşanan araç yoğunluğu sitedeki faaliyet ve çalışmaları kilitleme noktasına getirdi.

Küçük Sanayi Sitesi ikinci kapısında sabah saatlerinde başlayıp, mesai bitimine kadar devam eden araç yoğunluğu site sakinlerini canından bezdirdi. Trafik yoğunluğu nedeniyle çalışmalarını yapmakta zorlanan site sakinleri, bu durumun işlerine olumsuz yansıyor. İşyerleri ve vatandaşlar bölgedeki trafikten dolayı araçlarını park yeri bulmakta zorlanırken, site sakinleri de bu soruna bir an önce çözüm bulunmasını istiyor.

SİTEDE SAKİNLER ÇÖZÜM BEKLİYOR

Küçük Sanayi Sitesi’ndeki işyerlerinin araç kapasitesinin üzerinde bir trafikle karşı karşıya kaldıklarını belirten site sakinleri, “Burası ana yol gibi oldu. Sabah saatlerinde mesai bitimine kadar ikinci kapının bulunduğu bölgede araç yoğunluğundan bölge felç oluyor. Trafik kilitlenmesinden dolayı işlerimiz aksıyor. Yetkililerden bir çözüm bekliyoruz. Burasının yükünü hafifletecek başka bir nokta açılabilir ya da yoksa giriş ve çıkışları düzenlenebilir.”