Balıkesir Berberler ve Kuaförler bağlı bulundukları meslek kuruluşunda değişim istiyor. Oda Başkanlığına adaylığını açıklayan Suat Dinçer, seçim çalışmaları kapsamında üye ziyaretlerini sürdürüyor.

18 Ocak 2022 Salı günü Balkonuk Center’da yapılacak Balıkesir Berberler ve Kuaförler Odası seçimleri öncesi başkanlığa adaylığını açıklayan Suat Dinçer, ekibiyle birlikte yaptığı üye ziyaretlerinde büyük bir teveccüh ile karşılanıyor.  Balıkesir Berberler ve Kuaförler Odası seçimleri öncesi başkanlığa adaylığını açıklayan By Suat Kuaförün Sahibi Suat Dinçer; “1 kişinin değil 1000 kişinin mutluğu için yola çıktık.  Artık üyeleri için bir çalışan oda yapısı kurmaya geliyoruz” dedi.  Yaklaşan Balıkesir Berberler ve Kuaförler Odası seçimli olağan genel kurul öncesi By Suat Kuaförün Sahibi Suat Dinçer başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Üye ziyaretlerini sürdüren Dinçer, seçilmeleri halinde şeffaf bir yönetim anlayışıyla hareket edeceklerini ifade ederek: “Artık değişim ve birlik olma zamanı” dedi.

KOOPERATİF İLE ÜRÜNLER UCUZA VE TOPLU ALINACAK

Başkan adayı Suat Dinçer, sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Üyeler değişim istiyor, bizimde birçok projemiz var. Eğitim ağırlıklı organizasyonlar planlıyoruz. Göreve geldiğimizde üyelerimize kişisel gelişim ve mesleki eğitimler vermek istiyoruz. Ayrıca oda bünyesi bir kooperatif kurmak ve bu kooperatifte özellikle berber arkadaşlarımızın sabundur, jilettir, tek kullanımlık ürünlerini çok daha ucuza almalarını sağlamak istiyoruz. Yine yarışmalara katılan, fuar organizasyonlarına üyelerini götüren, engelli ve huzur evlerine ücretsiz hizmet veren bir oda yapısı inşa etmek istiyoruz. Tüm bunların yanında mesleki sorunlarımızı dile getiren bir oda olacağız. Örneğin çıraklık eğitim sürecinde işyerinde okul tarafından sigortalanan gençlerimizin bu sigortalılık sürelerinin emekliliğine yansıması için çalışmalar yapmayı istiyoruz.” dedi.  Öte yandan Balıkesir Berberler ve Kuaförler Odası Genel Kurulu 18 Ocak 2022 Salı günü Balkonuk Center’da yapılacak. Kongrede mevcut başkanla birlikte 4 başkan adayının yarışması bekleniyor.