İYİ Parti’nin iki Büyükşehir Meclis Üyesi Özgür Çelebioğlu ve Serkan Mehmet Ertan belli ki İsmail Ok ağabeylerinin izinden gitmeye çalışıyor. Balıkesir, Ok’tan kurtuldu ama siyasete bıraktığı artıklardan bir süre daha çekecek gibi…

Balıkesir’de hem siyasette hem medyada yaşanan seviye düşüşü, trajikomik görüntülere sebep oluyor. Son örnek İYİ Parti Kepsut Meclis Üyesi Serkan Mehmet Ertan ve İYİ Parti Bigadiç Meclis Üyesi Özgün Çelebioğlu’nun Avlu’yla ilgili “Facebook medyasına” yaptıkları yorumlar. Yayını Avlu’dan yapan 2 kafadar “Avlu belediyeye geçti ama nerden bilelim belki geçmemiştir” mealinde saçmalıklarla dolu, hiçbir dayanağı ve anlamı olmayan bir konuşma yapıyor.

Maksat Büyükşehir yönetimine saldırmak ama onu da beceremeyip komik duruma düşüyorlar. Hatta 100 yıllık Sevr Anlaşması’nı örnek göstermeye çalışırken onu bile yanlış söylüyorlar! İşin ekstra trajikomik tarafı, bu ikiliyi kameraya alan ‘Facebook gazetecileri’ de Sevr Anlaşması’ndan habersiz! O da iki şovmen ne diyorsa aynen alt yazı geçiyor. Bu kafalarla Balıkesir’in işi çok zor çok!