İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez, Gönen’de faaliyet gösteren ve kadın istihdamına katkıda bulunan tekstil firmasını ziyaret etti.

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve Balıkesir milletvekili adayıTurhan Çömez, Gönen’in Hasanbey Mahallesi’nde faaliyet gösteren Freesia Tekstil Fabrikası’nı ziyaret etti. Fabrikadaki görevli, Çömez’e firmayı gezdirerek üretim faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Fabrika içerisinde incelemelerde bulunan Çömez, emekçi kadınların Türkiye’ye katma değer sağladığını vurguladı. Çömez çalışan işçilere kolaylıklar dileyerek “Burada çalışarak, üreterek sadece kendi nafakanızı, ailenizin geçimini değil, ülkenin ekonomisini de ayağa kaldırıyorsunuz. Burada ürettiğiniz el emeği göz nuru ürünler yurt dışında en kıymetli mağazalarda sizin eseriniz olarak sergileniyor ve satılıyor. Hepiniz bizim başımızın tacısınız. Bizler iktidara geldiğimizde sizlere daha çok destek vereceğiz. Daha çok çalışıp daha çok kazanacaksınız. Siz kazandıkça Türkiye kazanacak. İyi ki varsınız.” dedi.

“TÜRK MİLLETİ YENİDEN HAK ETTİĞİ SEVİYEYE ULAŞACAK”
Ekonomiye katkı sağlayan, özveri ile çalışan ve üreten vatandaşlarla bir araya gelen Çömez, bu tür yatırımları çok önemsediklerini ifade etti. Çömez, İYİ Parti iktidarında da kadın istihdamı için yatırımları destekleyeceklerini belirterek “Dakikalarla, saniyelerle yarışan işçi arkadaşlarımızla buluştuk, sohbet ettik. Hepsi harıl harıl çalışıyorlar, üretiyorlar ve bu ürettiğimiz ürünler dünyanın her yerinde satışa sunuluyor. Kendileriyle gurur duyduk. Türkiye’nin istikbali için umut veren bir tesisteyiz. İnanıyorum ki bizler iktidara geldiğimizde bu tesisleri daha fazla destekleyerek çalışan arkadaşlarımızı, iş adamlarını, yatırımcıları daha fazla destekleyerek Türk ekonomisine katkıda bulunacağız. Derin bir kriz içerisinde olan Türkiye ekonomisi yatırımla, istihdamla, üretim ve ihracatla ayağa kalkacak. Türk millet yeniden hak ettiği seviyeye ulaşacak.” şeklinde konuştu. Çömez, fabrika sahibi Muammer Aykut’a da kadın istihdamına öncelik verdikleri için tebrik etti ve başarılar diledi.