Deva Partisi Balıkesir, hafta sonunda üç ilçede daha ilçe başkanlarını belirledi.

3 Ekim Cumartesi günü Şirin Bahçem isimli mekanda gerçekleştirilen Altıeylül İlçe Kongresinden sonra, 4 ekim pazar günü Susurluk ve Bigadiç İlçeleri de 1. Olağan Kongrelerini tamamladılar ve başkanlarını seçti.

Şirin Bahçem isimli işletmede yapılan Altıeylül İlçe Kongresine, Deva Partisi Kurucular Kurulu Üyeleri, A. Edip Uğur, Kadircan Köşdere( GMYK Üyesi), Balıkesir İl Başkanı Av. Kemal Aydemir, İl ve İlçe yöneticileri katılım gösterdi. Yapılan oylamanın sonucunda; Av. Can Çağrı Yeşilsu Deva Partisi Altıeylül İlçe Başkanı olarak seçildi.

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ZEYNEP DERELİ KONGRELER İÇİN BALIKESİR’E GELDİ

Pazar günü yapılacak olan kongrelerin öncesinde Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Eğitim Politikaları Başkanı Zeynep Dereli Balıkesir’e geldi. İl Başkanlığı binasında, Balıkesir İl Başkanı Av. Kemal Aydemir ve İl Yönetimiyle bir araya gelen Dereli; Bigadiç ve Susurluk ilçelerinde yapılacak olan ilçe kongrelerine katılım göstermek için geldiğini ve Balıkesir’de ilk günkü heyecanla, hız kesmeden devam eden teşkilatlanma çalışmalarından ötürü ülke geleceğimizin adına umutla dolduğunu ifade etti. Kongrelerde gördüğü coşkulu manzaradan fazlasıyla etkilendiğini de ifade eden Zeynep Dereli Balıkesir’in referans gösterilecek çalışmalara imza atacağına dair inancının tam olduğunu da sözlerine ekledi.

DEVA PARTİSİ SUSURLUK VE BİGADİÇ İLÇE BAŞKANLARI BELLİ OLDU.

Genel Başkan Yardımcısı ve Eğitim Politikaları Başkanı Zeynep Dereli’ nin yanında, Kurucular Kurulu Üyeleri A. Edip Uğur, Kadircan Köşdere(GMYK Üyesi), Balıkesir İl Başkanı Av. Kemal Aydemir, İl ve İlçe Başkanlarının tam kadro olarak katıldıkları Susurluk ve Bigadiç ilçelerinde de başkanlar belli oldu. Açılış ve selamlama konuşmalarından sonra geçilen oylamaların sonucunda, Bigadiç İlçesinde Cemal Mehmet Nalça İlçe Başkanı olarak seçilirken, Susurluk ilçesinde de Başkan Hilmi İlker Kaçan oldu.