Koray Aydın’ın katıldığı Balıkesir’deki rozet takma törenine,
partinin tek milletvekili İsmail Ok katılmadı

GÖZDEN DE GÖNÜLDEN DE DÜŞTÜ!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, Ok için “O benim gözüme gözükmesin” dediği İYİ Parti’yle kopma noktasına gelen Ok’un da kendisine yeni parti aradığı konuşuluyor

İYİ Parti dün Balıkesir’de partiye katılım ve rozet takma töreni düzenledi. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın da bulunduğu törene, İYİ Parti’nin Balıkesir’deki tek milletvekili İsmail Ok, hiçbir mazeret göstermeden katılmadı. Sosyal medyasını aktif kullanan Ok, tüm gün herhangi bir paylaşım da yapmadı.

31 Mart mağlubiyetinin ardından, Balıkesir’de bir türlü iki yakası bir araya gelmeyen İYİ Parti’de, Ok’un Genel Başkan Meral Akşener’in gözünden düştüğü, Akşener’in “İsmail Ok benim gözüme gözükmesin” dediği iddia ediliyor. Ok ise rotasını ya yeni parti ya da emeklilik olarak belirledi ve yakın çevresiyle paylaştı.

OK parti parti gezmeye alışkın

MHP’nin kapının önüne koyduğu İsmail Ok, İYİ Parti’yle yoluna devam etti. Akşenerin de gözünden düşen Ok’un, yeni kurulacak partilere yanaştığı, Babacan gurubundan ışık alamayınca Ahmet Davutoğlu’yla flört için arayışta olduğu konuşuluyor


İYİ PARTİ’DE DE BARINAMADI

İçerisinde bulunduğu her oluşuma kavgacı ve agresif tavırlarını yansıtan Milletvekili İsmail Ok, MHP’den sonra İYİ Parti’de de kısa sürede gözden düştü. Genel Başkan Meral Akşener’in “Gözüme Görünmesin” şeklinde söz sarf ettiği belirtilen Ok, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın katılımıyla gerçekleşen üye katılım törenine katılmadı.

Kavgacı siyaset anlayışı ve agresif kişilik yapısıyla tanına İYİ Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, her geçen gün siyasette erimeye devam ediyor.  MHP’de milletvekilliği yaptığı dönemde teşkilatlara girmesi yasaklanan, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin talimatıyla grup toplantılarına alınmayıp, partiden ihraç edilen ve sonrasında da Meral Akşener’le birlikte hareket etmeye başlayan Ok, iki yılda İYİ Parti’deki kredisini tüketti. Balıkesir’de kavgaları, agresif tavırları ve rakiplerine yaptığı hakaretlerle hafızalara kazınan İsmail Ok, bu olumsuz tavırlarını İYİ Parti’de de sürdürünce Genel Başkan Meral Akşener’in gözünden düştü. İYİ Parti Genel Merkezi’nde parti üst yönetiminde kavga etmediği kişi kalmadığı konuşulan ve sosyal medya üzerinden parti yöneticilerini eleştirerek parti disiplininden uzak bir görüntü çizen Ok, partisiyle bağlarını koparma aşamasına geldiği öğrenildi.

AKŞENER: “GÖZÜME GÖRÜNMESİN”

İYİ İl Başkanlığı’nın Karesi AVM’de düzenlediği ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın yanı sıra çevre illerden bile partili yöneticilerin katılım gösterdiği Parti Üye Katılım ve Rozet Takma Töreni’nde gözler Balıkesir’in tek milletvekili İsmail Ok’u aradı. Hiçbir mazereti olmamasına karşın Genel Merkezin çok önem verdiği üye katılım töreni gibi önemli bir etkinliğe katılmayan Ok’un partiden dışlandığı öğrenildi. Öte yandan İYİ Parti Genel Merkezi’nin İsmail Ok’un kavgacı tavırlarından rahatsız olduğu ve Meral Akşener’in de Ok’la ilgili ‘Gözüme görünmesin” şeklinde sözler kaydettiği bilgisine ulaşıldı.