Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

GÖNEN’DE DEV YATIRIM BÜYÜYOR

Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan, altyapı proje hazırlık çalışmaları devam eden Jeotermal Sera Organize Tarım Bölgesi’ni ziyaret ederek bilgi aldı.

Balıkesir İl Tarım ve

Gönen Belediyesi, Jeotermal Sera Organize Tarım Bölgesi (OTB) altyapı proje hazırlık çalışmalarının hızla devam ettiğini duyurdu. Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan, Gönen Organize Tarım Bölgesi’ni ziyaret ederek devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyarette Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan’ın yanı sıra Bölge Müdürü Mehmet Çelik, Bakanlık ve İl Müdürlüğü teknik personelleri de hazır bulundu. Alkan, teknolojik seraların faaliyet göstereceği bölgede, bakanlık koordinasyonunda görevlendirilen teknik personeller ile birlikte genel yerleşim planı hakkında bilgi aldı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Müdür Alkan, yapılan yatırımın ülke tarımı adına büyük bir yatırım olduğuna işaret etti. Alkan, 4 farklı enerji türüyle (RES,GES,Jeotermal Kaynaklı Enerji ve Biyokütle) aralıksız üretim yapılacak olan Gönen OTB alanında ön talep sürecinin devam ettiğini ve son başvuruların 31 Ocak 2024 Çarşamba gününü sona ereceğini kaydetti.