İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüttüğü süre zarfında yaptığı hizmetlerle adından söz ettiren ve kişiliği ile örnek gösterilen İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz ilçesinde eğitim üzerine gerçekleştirilen etkinliklerde yer almayı, desteklerini sürdürmeyi ve öğrenciler ile buluşmayı ihmal etmiyor.

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz İvrindi  Şehit Fatih Tomuşoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde  öğretmen ve öğrenciler ile birlikte kitap okuma etkinliğine katıldı. Sonrasında kariyer günleri kapsamında öğrencilerle birlikte sohbet eden Belediye Başkanı Yusuf CENGİZ Öğretmenlik, İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüttüğü dönemlerindeki mesleki deneyimleri hakkında öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Başkan Cengiz tavsiyelerde bulunmamayı da ihmal etmedi. Öğrenciler ile gerçekleştirdiği etkinlikten sonra Okul yönetimi ile bir araya gelen Belediye Başkanı Yusuf Cengiz  “Öğrencilerimiz bizlerin yarını. Aydınlık yarınlar için yapacağımız en büyük yatırım öğrencilerimiz ile her zaman bir arada olmak, onlara yol göstermektir. Eğitim camiasından gelen bir birey olarak Geleceğimizin teminatı olan genç kardeşlerimize örnek teşkil edebilecek proje ve uygulamaların her zaman destekçisi olduğumu belirtiyorum. Gelecek, gençlerin azmi, kararlılığı ve çalışmasıyla inşa edilecektir.” dedi