Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Karesi Belediye Başkanlığı döneminden bu yana yol arkadaşlığı yaptığı ve Büyükşehir’de başkanvekilliği görevi verdiği sağ kolu Yasin Sağay’a övgü dolu sözler sarf etti.

İŞTE YÜCEL YILMAZ’IN GÖZÜNDEN KADER ARKADAŞI YASİN SAĞAY

ERDOĞAN’IN GENÇLİĞİ GİBİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Karesi Belediye Başkanlığı döneminden bu yana yol arkadaşlığı yaptığı ve Büyükşehir’de başkanvekilliği görevi verdiği sağ kolu Yasin Sağay’a övgü dolu sözler sarf etti.

 Sağay’ın Büyükşehir Belediyesi için önemli bir rolü olduğunu kaydeden Yılmaz, ” Belediye başkanı olarak bir stopere ihtiyacınız var. Yasin burada çok önemli bir misyon yükleniyor. Recep Tayyip Erdoğan’ın gençliğine benziyor” dedi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, siyasette başladığı günden bu yana yol arkadaşlığı yaptığı Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yasin Sağay hakkında ilk defa konuştu. Karesi Belediye Başkanlığı döneminden bu yana 6 yıldır birlikte çalıştığı Yasin Sağay hakkında övgü dolu sözler sarf eden Yücel Yılmaz,  sağ kolunu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gençliğine benzetti.

“HERKESE LAZIM BİR YOL ARKADAŞI”

Yasin Sağay’ın kendisi için çok önemli bir dava arkadaşı olduğunu ifade eden Yılmaz, “ Yasin herkese lazım olan bir yol arkadaşı, dava arkadaşı. Heyecanı, samimiyeti, çok yüksek. Bunu da yaşayarak öğreniyoruz. İlk başladığımız 6 yıl önceki ne Yücel Yılmaz’ız ne de Yasin Sağay’ız. Biraz daha enternasyonal olmam, Balıkesir dışında ticaret yapıyor olmam Yasin’in dezavantajı. Çünkü bana bir şey beğendirmek çok zor, kolay kolay beğenmem, sorgularım.

ÖNEMLİ BİR MİSYON YÜKLENİYOR

Yasin Sağay’ın Büyükşehir Belediyesi için önemli bir rolünün bulunduğunu belirten Yücel Yılmaz, “Balıkesir dışarıdan bakıldığı gibi kolay değil. Herkes kendine güveniyor, herkes kendini çok değerli hissetmek istiyor. Herkes her şeye hakkı olduğunu düşünüyor. Sınırsız eleştirebileceğini, sınırsız yıpratabileceğini düşünüyor. Burada bir belediye başkanı olarak bir stopere ihtiyacınız var ön kabul yapan. Yasin burada çok önemli bir misyon yükleniyor. Hatta ben diyorum; Recep Tayyip Erdoğan’ın gençliğine benziyor. Maşallahı var” dedi.