Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığı, “30 gün Ramazan’ı 100 gün gibi yaşayacağız” temalı İlçe ziyaretleri programlarına Edremit ile devam etti. Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Milletvekili Mustafa Canbey, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Ekrem Umutlu, Ak Parti Balıkesir İl Yönetimi, İl Kadın Kolları Başkanı Meral Cengiz, İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Murat Uysal, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Yönetimleri, İlçe Teşkilatı Ana Kademe, Kadın Kolları ve Gençlik kollarınındahil olduğu Ramazan ayı programının on birinci gününde Edremit’te çiçeklerle coşkulu bir şekilde karşılandı.

AK PARTİ EDREMİT’TE GÖNÜLLERİ FETHETTİ…

Ayvalık Ramazan ayı programı: Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran’ın, İl Teşkilat üyeleriyle birlikte Edremit İlçe Teşkilatının çiçekli ve coşkulu karşılamasıyla başladı. Ziyarete katılan Milletvekili Mustafa Canbey ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile birlikte İlçe Başkanlığı’nda yapılan istişare toplantısına katılım oldukça fazlaydı. Teşkilat üyeleri, Edremit Ramazan programı ile ilgili görüş alışverişinde bulundular. Cumhur İttifakı ortağı MHP Edremit İlçe Teşkilatını ziyaret eden Ak Partililer,  MHP İlçe Başkanımız Halil Görmen ile Edremit ve ülke gündemi hakkında istişarelerde bulunduk. Ardından Merkez’deki çarşı esnafı ziyaret edilerek Edremit Kaymakamlığına gelindi. Burada Edremit İlçe Kaymakamı Ahmet Odabaş’ı ile ilçe hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Ak Parti İl Teşkilatı daha sonra yine esnaf ziyaretlerine devam ederek Edremit Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifin de, Edremit’teki Oda Başkanlarıyla bir araya geldiler.

EKREM BAŞARAN ŞEHİT POLİSİN AİLESİYLE İFTAR YAPTI…

Ak Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, İlçe Başkanı ile birlikte Şehit Polis Gökhan Kıncak’ın baba ocağında ailesi ile birlikte iftar etti ve iftar sonrası sohbet ederek çay içtiler. İftar sonrası ise Edremit Gümrük Avcılar ve Atıcılık Derneği ve Edremit Merkez Avcılar ve Atıcılık Derneği ziyaretleri gerçekleştirdi. Bu ziyaretlerde Ak Parti İl Teşkilatını kalabalıklar karşıladı. Ziyarette dernek başkanları ve üyeler ile sohbet edildi. Ardından Edremit Pazartesi Pazarı’nda Büyükşehir Kültür TIR’ımızın etkinliğine katılan Ak Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, Milletvekili Mustafa Canbey ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz etkinliğe katılan vatandaşları selamlayarak birer konuşma yaptılar. Coşkunun eksik olmadığı konuşmalarda Edremitlilerin Ramazan ayı tebrik edildi.