Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, 6 Mayıs Cumartesi günü Kuva-yi Milliye Meydanı’nda saat 13.00’de gerçekleştireceği mitingin hazırlıkları devam ediyor.

Mitingin gerçekleşeceği alanda hazırlıklar devam ederken, Cumartesi günü aynı yerde kurulan pazaryerinin ise Şehit Birol Koç Caddesi üzerindeki eski yerine taşınacağı belirtildi.  8 yıl aradan sonra Balıkesirlilerle buluşmaya hazırlanan MHP Lideri Devlet  Bahçeli’nin mitingi öncesinde MHP’li ve Ülkü Ocakları yöneticileri emniyet mensuplarıyla birlikte Kuva-yi Milliye Meydanı’nda incelemede bulundu. Bir taraftan miting hazırlıkları devam ederken öbür taraftan da Kuva-yi Milliye Meydanı’nda kurulan cumartesi pazaryerinin yeri değiştirildi.  Tuhafiyeciler Odası ve belediye yetkilileriyle birlikte geçici olarak kurulacak pazaryeri için inceleme yapan  Sebze ve Meyveciler Odası Başkanı Nurullah Bozkır, “Cumartesi pazarının kurulduğu Kuva-yi Milliye Meydanı’nda 6 Mayıs Cumadtesi günü MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin mitingi olacağı için pazaryerini bir haftalığına Şehit Birol Koç Caddesi’ndeki eski yerine taşıyacağız” dedi. 

YÜKSEL: “TÜM HEMŞERİLERİMİZİ MİTİNGE BEKLİYORUZ”

8 yıl sonra Balıkesir’de vatandaşlarla bir araya gelmeye hazırlanan MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin mitingine tüm Balıkesirlileri davet eden MHP Balıkesir 1.sıra Milletvekili Adayı Ekrem Gökay Yüksel, “Genel Başkanımız Bilge Lider Dr. Devlet Bahçeli, 6 Mayıs cumartesi günü Kuva-yi Milliye Meydanı’nda Balıkesirlilerle buluşarak 8 yıllık hasret sona erecek. Cumhur İttifakı’nı temsilen Balıkesir’de ilk mitingi yapacak olan Genel Başkanımızın Balıkesirlilerle buluşmasına tüm ülküdaşlarımızı, gönüldaşlarımızı ve hemşerilerimizi bekliyoruz.  Türkiye’nin önünde çok önemli bir seçim var. Milli bir duruşu ve hassasiyeti olan Cumhur İttifakı’nın seçimi kazanması sadece bir seçim zaferi olmaktan ziyade ülkenin bekası adına da önemlidir.  Balıkesir’de Cumhur İttifakı olarak Kuva-yi Milliye Meydanı’nı doldurarak güçlü bir sesle desteğimizi ortaya koyacağız” dedi.