3 Kasım’da Balıkesir İl Kongresini tamamlayan ve İl Yönetim Kurulunu belirleyerek parti organlarının ilgili Başkan Yardımcılarını atayan DEVA Partisi çalışmalarını sürdürüyor.

Sahaya indiklerini ve çalışmalarını, ‘’çalmadık kapı, ayak basılmamış yer, gidilmemiş ilçe, girilmemiş mahalle, sıkılmamış el, dinlenilmemiş dert kalmayacak’’ başlıklarıyla kısaca özetleyen Başkan Aydemir; teşkilat olarak Balıkesir’imizin her yerinde olduklarını ve her yönüyle Balıkesir adına her an seçim olacakmış gibi hazırlandıklarını, vatandaşların dertlerine DEVA olacak projeler ürettiklerini de sözlerine ekledi.

DEVA Partisi’nin Güney Marmara ve Kuzey Ege genelinde yaptığı çalışmalar hakkında da bilgi veren Başkan Av. Kemal Aydemir ” Hem ilimizde ve ilçelerimizde hem de bölgemizde çalışmalarımıza arkadaşlarımla birlikte devam etmekteyiz. Haftanın her günü sahadayız ve ilçe ziyaretlerimize aralıksız sürdürmekteyiz.  Bölgede, Deva Partisi Balıkesir İl Teşkilatı olarak bizim, Genel Başkanımızın ve Genel Merkez Yöneticilerimizin de katılım gösterdiği sırasıyla Yalova, Çanakkale ve en son olarak da 30 Kasım tarihinde Manisa İl Kongrelerimizi gerçekleştirdik.

Kongrelerin hemen ardından, 1 Aralık Salı Günü Bandırma ilçemize Girişimci Kimliğiyle bilinen bir kadın arkadaşımızı, Dr. Ayşegül Özdemir Hanımefendi’yi İlçe Başkanımız olarak belirledik. Aynı gün içerisinde Erdek İlçe Teşkilatımızı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldık ve arkadaşlarımızla bir motivasyon toplantısı düzenledik.  Hemen akabinde Çarşamba günü, Balya İlçemize bir ziyaret gerçekleştirdik. Burada ilk önce Balya Belediye Başkanı Sayın Orhan Gaga Beyefendi’yle kendisine Balya’nın sorunlarında her daim yanında olduğumuzu belirttiğimiz bir görüşmede yan yana geldik. Balya’da aynı zamanda STK’lar, sonrasında ilçe esnafları ve vatandaşlarımızla birlikte olarak, sohbet etme ve ülkemizin içinden bulunduğu zor şartları konuşma ve hep beraber değerlendirme fırsatı bulduk.  Ziyaretlerimize Perşembe günü Savaştepe, Cuma günü de Kepsut İlçelerimizle devam ettik. İki ilçemizde de esnaf ziyaretleri yaptık, vatandaşlarımızla bir araya geldik ve STK Başkanlarıyla temaslarda bulunarak, partimizi anlatabilme şansına sahip olduk.  Bu çalışmalarımızın yanı sıra; partili arkadaşlarımızla ve vatandaşlarımızla, her Pazar günü Değirmen Boğazı Mesire Alanı’nda bir araya geliyor ve doğa yürüyüşleri yapıyoruz. Sosyal mesafe kuralına uygun bir şekilde gerçekleştirdiğimiz açık hava yürüyüşlerimizde ülkemizi, bölgemizi, şehrimizi konuşuyor ve herkesi çözümün bir parçası olmaya, dertlere DEVA olmaya ve sağlıklı günlere davet ediyoruz” dedi.