Ülke genelinde hızla gerçekleştirdikleri İl Kongreleri sonrasında Ankara’da Büyük Kongresini yapmaya hazırlanan Deva Partisi Genel Merkez Yönetimi, kongrenin yapılacağı tarihi 29 Aralık 2020 Salı günü olarak açıkladı.

Ankara’da yapacakları Büyük Kongre için Balıkesir Deva Partisi olarak hazır olduklarını belirten İl Başkanı Av. Kemal Aydemir  ‘’29 Aralık Salı Günü Saat 10:00’da başlayacak Büyük Kongremize, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Kongre Delegelerimizden oluşan kalabalık bir heyetle Balıkesir adına katılım sağlayacağız.
Kongremizi Pandemi koşullarından ötürü hafta içi yapıyoruz. 2 ay gibi kısa bir süre içerisinde,
Büyük kongreyi yapacak duruma gelmiş olmamız Türkiye Siyaset sahnesinde alışkın olmadığımız bir duruma denk düşüyor. Ankara’da yapılacak olan Büyük Kongremizin büyük bir coşku içerisinde, şenlik havasında geçeceğine eminim. Kongre günümüzde herkes tarafından bir kez daha görülecektir ki; Deva Partisi ülkemizin içinde bulunduğu zor günleri hızla atlatabilmesi adına çözüm üretebilen kadroya sahip olan tek siyasi oluşumdur. Vatandaşlarımızın geleceğe dair olan umutlarını taze ve diri tutmaları için elini taşın altına koyanların yer aldığı bir kitle partisi olarak, yolumuza kimseyi ötekileştirmeden, çatışmacı bir dil kullanmaktan uzak durarak DEVA’m edeceğiz.  Korkmadan, yılmadan, yorulmak nedir bilmeden… Bu duygular içerisinde Büyük Kongremizin vatanımıza, milletimize, partimize şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.’’  dedi