Gösterdiği performans sayesinde Balıkesir’de siyaset gündemini belirler duruma gelen DEVA Partisi’nin, İl Başkanı Av. Kemal Aydemir, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Bigadiç İlçe Başkanı Mehmet Nalça’dan oluşan heyeti Balıkesir’in gözde ilçelerinden birisi olan Bigadiç’te bir dizi ziyaretler gerçekleştirerek temaslarda bulundu.

İlk olarak Bigadiç Halkın Sesi Gazetesi Sahibi Emrah Çakmak’ı ziyaret eden DEVA Partisi Heyeti sırasıyla, Ziraat Odası Başkanı Kamber Salur, Bigadiç Süt Üreticileri Birliği Başkanı Murat Değer, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Çolakoğlu’na da ziyaretler gerçekleştirdiler. Sohbet havasında geçen görüşmelerde taraflar ülke sorunları üzerine konuşarak, karşılıklı fikir ve görüş alışverişinde bulundular.

Yapılan ziyaretlerin sonrasında Bigadiç İlçe esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelerek gündemdeki konuları konuşma ve sohbet etme imkanı bulan DEVA Partisi Heyeti adına konuşan İl başkanı Av. Kemal Aydemir; Ülkenin sorunlarını çözebilecek liyakata ve bilgiye sahip, işinin ehli olan tek kadronun Deva Partisi bünyesinde olduğunu ve bu kadronun dertlere DEVA olmak için hızlı ve etkili bir şekilde çalışarak çözüm üretme çabası içinde olduklarını ifade etti.

Yeni bir parti olarak, yüksek bir görev bilinci içerisinde hareket ettiklerini de sözlerine ekleyen Başkan Aydemir, bu durumun vatandaş tarafından fark ediliyor olmasından duydukları sevinci de dile getirdi. Pandemi döneminde sahada olan tek siyasi partinin de kendileri olduğunun altını çizen Başkan Aydemir; salgın koşulları içerisinde gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızda Pandemi sürecinin gerektirdiği önlemlere azami dikkat ederek hareket ettiklerini, bundan sonrasında da bu düşünce içerisinde saha çalışmalarına ve ilçe ziyaretleri gerçekleştirmeye devam edeceklerini söyledi.