DEVA Partisi Merkez Karesi ve Altıeylül İlçe Başkanlıklarının düzenlediği 1. Kadın Muhtarlar kahvaltı buluşması geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi.

Buluşma toplantısına, Altıeylül İlçe Başkanı Mustafa Kemal Mutluer, Karesi İlçe Başkanı Hilal Demirözer Yarbaoğlu, İl Kadın Çalışmaları Başkanı Ceylin Akbaştan Kılınç, il ve ilçe yöneticileri ile 12 Kadın Muhtar katıldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda, kadın muhtarlar, mahallerindeki problemleri, projelerini masaya yatırdılar. Kadın muhtar olmanın avantajlarının ve dezavantajlarının da görüşüldüğü buluşma çok efektif ve verimli geçti.

Kocaavşar’a Yüksek Katılımlı Kahvehane Ziyareti

Muhtarlar buluşması akabinde İl Başkanı Kemal Aydemir, İl Kurumsal İletişim ve Tanıtım Başkanı Tuğrul Sözat, İl sekreteri Mehmet Ergül, İl Gençlik Çalışmaları Başkanı Yasin Karani, İl Halkla İlişkiler Başkanı Ömer Genç, İl uyuşmazlık Çözüm Kurulu Başkanı Şener Şeker ile Karesi İlçe Başkanı Hilal Demirözer Yarbaoğlu ve Karesi teşkilatının da yüksek katılımı ile Merkez Karesi ilçesine bağlı Kocaavşar Mahallesine Akşam ziyareti gerçekleşti. Ziyaret esnasında kahvehanelerde vatandaşlarla bir araya gelen Aydemir ve ekibi, büyük ilgiyle karşılandı. Vatandaşların sorunlarını dinleyen heyet, DEVA Partisinin Tarım ve hayvancılık ile ortaya koyduğu eylem planlarını detaylı bir şekilde vatandaşa aktardı. Alternatif bir yönetim isteyen mahalle sakinleri, tarımın neredeyse bitme noktasına geldiğini, hayat pahalılığının hat safhada olduğunu ve mevcut yönetimle önlerini göremediklerini ifade ettiler.

Pazar pazarında esnafla biraray gelen DEVA partililer bin ah işittiler

Altıeylül İlçe Teşkilatı, İlçe Başkanı Mustafa Kemal Mutluer ve ilçe yöneticileri, İl Başkan yardımcıları, Tuğrul Sözat, Çağatay Kömürcü, Mustafa Bayram ve Şener Şeker’in de dahil olmasıyla Pazar esnafını ziyaret ederek partimizin esnaf eylem planına dair broşürlerini taktim ettiler. Aynı zamanda Stant çalışması gerçekleştiren heyet üye kayıtlarını da aldılar.

Ziyaretler sonrası konuşan İl Başkanı Kemal Aydemir şu ifadeleri kullandı: ‘’Sizler de yakınen görüyorsunuz, DEVA Partisi Balıkesir teşkilatları, yağmur çamur demiyor, hafta içi hafta sonu demiyor, mevzu memleket olunca dişini tırnağına takıyor, vatandaşlarla bir araya geliyor, dertleriyle dertleniyor, sıkıntılarına merhem olacak projeleri anlatıyor, kısacası dertlere DEVA olmak için çırpınıyor. Memleket yangın yeri, bakınız Kur ve uluslararası petrol fiyatlarındaki artış devam ederse her artış pompa fiyatına yansıyacak. Akaryakıttaki zamlar ne yazık ki ülkemizde tarım ve ulaşım başta olmak üzere her alanda maliyetlerin daha da artmasına neden olacak. Bu da yeni zamları doğuracak. Vatandaşlarımız  bunların hiçbirisini hak etmiyor. Türkiye Cumhuriyetindeki hiç bir birey bu kötü yönetime mahkum değil.  Gün geçtikçe fakirleşiyoruz. Her geçen gün yeni zam haberleri ile uyanıyoruz. Döviz kurları sürekli  artıyor. Enflasyon tırmanıyor. Ekonomik göstergeler kötüye gidiyor. Vatandaşlarımızın alım gücünün sürekli düştüğü bu dönemde iktidar, devamlı  zamları küçümsüyor ve meşrulaştırma yoluna  gidiyor. Zamların sağnak  gibi yağdığı bir dönemde bu zamları küçümseyerek ve meşrulaştırarak vatandaşlarımızı rahatlatamazsınız. Çok acil olarak ekonomimizi düzlüğe çıkartacak, vatandaşlarımızın gelir seviyesini yükseltecek adımlar atmalısınız. Atamıyor musunuz? O zaman yol açın biz atalım ve ülkemizi düzlüğe çıkartalım. İşi ehline devretme zamanı gelmiştir. Açık açık ifade etmek istiyorum. DEVA Partisi olarak kuvvetli adımlarla iktidar yolculuğumuza startı vermiş bulunuyoruz. Her zaman dillendiriyorum, bu işi Ali Babacan ve arkadaşları düzeltecek. DEVA çözümün adresidir. Gelin DEVA’ birleşelim.’’