Demokrasi ve Atılım Partisi, Seçim atmosferinin iyiden iyiye hissedildiği bugünlerde çalışmalarını ciddiyetle sürdürüyor.

İlk olarak geçtiğimiz günlerde Ankara’ya giden İl Kurumsal İletişim ve Tanıtım Başkanı, EGE Bölge Koordinatörü Tuğrul Sözat, bir dizi toplantılara katıldı. Genel Başkan Ali Babacan, Genel Başkan Yardımcısı Sanem Oktar’ın da dahil olduğu, Bölge Başkanları ve Türkiye Geneli Kurumsal İletişim ve Tanıtım Başkanları toplantılarında seçim stratejilerini masaya yatıran heyet 2023’te yapılacak seçimler için hazırlıklarını tamamladılar.

Hemen Akabinde İl Başkanı Kemal Aydemir, İl Sekreteri Mehmet Ergül ve DEVA Partisi saflarına katılan Balıkesir’in renkli simalarından Mehmet Akkan, İstanbul’da gerçekleştirilen İl Başkanları Toplantısına katılım gösterdiler. Toplantıların hemen akabinde Mehmet Akkan’a rozetini Genel Başkan Ali Babacan bizzat kendisi taktı. İl Gençlik Çalışmaları Başkanı Gürhan Kayabey, partide gençlerle buluştu, gençlerin sorunlarının dillendirildiği toplantıda, 2023’te ilk defa oy kullanacak 7 milyon genç için stratejiler masaya yatırıldı. İl Kültür ve Sanat Çalışmaları Başkanı Gül Coşkun ve  İl Gençlik Çalışmaları Başkanı Gürhan Kayabey önderliğinde NEF civarındaki kafelerde gençlerle buluşarak kitap dağıttılar. Gençlerin yoğun ilgisiyle karşılan heyet, gençlerin her biriyle tek tek ilgilenerek DEVA Partisinin gençlik politikalarını anlattılar. Son olarak Sivil Toplumla İlişkiler Başkanı Sadrettin Kabak bir dizi toplantılara katılmak için Ankara’ya hareket etti. Genel Merkez yöneticileri ile bir araya gelen Kabak gerçekleşen verimli toplantılar sonrası alınacak aksiyon planlarının uygulanması ve tatbik edilmesi için Balıkesir’e döndü.

Etkinlikler sonrası konuşan İl Başkanı Kemal Aydemir şu ifadelere yer verdi: ‘’Artık seçim yakın ve yaklaşan seçimlere tam manasıyla hazır olmak için eskisinden daha çok çalışıyoruz. Ülkemizin bir 5 yıl daha mevcutlarla yol alması mümkün değildir. Bu bağlamda iktidara en uygun alternatif DEVA kadrolarıdır. Göreceksiniz, kadrosuyla, programıyla, eylem planlarıyla ve inşallah seçim sonrası icraatlarıyla, Türkiye’nin yakın geleceğinin parlayan yıldızı yine DEVA Partisi olacaktır.’’