Balıkesir’de teşkilatlanma çalışmalarını hızla sürdüren Deva Partisi, 20 Kasım 2020 Cuma Günü Gömeç İlçe Kongresini gerçekleştirdi.

Deva Partisi Balıkesir İl Başkanı Av. Kemal Aydemir, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve seçilmiş İlçe Başkanlarından oluşan heyetin adeta çıkartma yaptığı Gömeç İlçesinde, heyet ilk olarak esnaf ziyaretleri yaptı ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Pandemi koşullarına uygun olarak gerçekleştirilen sohbetlerde, içinde bulunulan buhran dolu günlerin geride kalması için çabaladıklarının altını çizen Deva Partisi Heyeti’nin adına söz alan İl Başkanı Av. Kemal Aydemir, vatandaşların yaşadığı sıkıntılara çare olmak, DEVA olmak adına sahada olduklarını ve çalışmalarına kurallar çerçevesi içinde devam edeceklerini belirtti.
Vatandaşlarla sohbetin sonrasında Gömeç Belediye Başkanı Mehmet İrem Himam’a ve Gömeç Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Duran’a makamlarında ziyaretler gerçekleştiren heyet, ardından Deva Partisi Gömeç İlçe Başkanlığı Binası’nın açılışını yaptı. İlçe Binasının açılışının sonrasında İlçe Kongresine geçildi.

Kongrede yapılan selamlama ve açılış konuşmalarının sonrasında oylamaya yapıldı ve oylama sonucunda, Zeki Odabaşı Deva Partisi Gömeç İlçe Başkanı olarak seçildi.