Deva Partisi Balıkesir’i adım adım geziyor. Deva Partisi heyeti parti politikalarını anlatmak ve çeşitli ziyaretler gerçekleştirmek için Gömeç ilçesinde bir araya geldi.

İl Başkanı Av. Kemal Aydemir öncülüğünde Gömeç’e  gelen ekipte, İl Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra Edremit İlçe Başkanı Tevfik Çelik’te hazır bulundu.  Ziyaretlerine Deva Partisi Gömeç İlçe Başkanı Zeki Odabaşı ve ilçe teşkilatıyla başlayan Deva Partisi Heyeti sonrasında CHP ve MHP İlçe Başkanlıklarını ziyaret ederek temaslarda bulundu.  Ülke gündemine ilişkin çözüm önerilerinin konuşulduğu sohbetlerin ardından heyet; Gömeç Körfez Birlik Taşıma Kooperatifi, Romanlar Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret ederek parti ve çözüm politikalarını anlatma fırsatını elde ettiler. Yoğun geçen ziyaret programının sonrasında, Gömeç esnafı ve vatandaşlarla da bir araya gelen Deva Partili Üyeler; kendilerine gösterilen büyük ilgi karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Vatandaşların; dertli biziz hepimizin devası sizsiniz. Sizlerden başka çözüm adresi göremiyoruz diyerek yaklaşımlar sergilemesi, gömeç halkının umudu sizde diyerek seslenmesi karşısında İl Başkanı Av. Kemal Aydemir;  ‘’Partimiz çok iddialı bir şekilde yoluna devam ediyor. Salgın ortamında olmamıza rağmen, gerekli bütün önlemleri alarak sokaklardayız, halkımızla birlikteyiz. Çözüm üreten ve sahada olan tek siyasi oluşum olmamız kimsenin gözlerinden kaçmıyor.  Vatandaş sıkıntılı, vatandaşın derdi çok büyük. Ne yapılırsa yapılsın mızrak artık çuvala sığmıyor. Kısa bir sürede ülkenin umudu haline gelmiş olmamız bizi daha da kamçılıyor. Bugün Gömeç’te gördüğümüz ilgiye sizler de tanık oldunuz. Dertlere DEVA olacağımıza inanmış olan vatandaşlarımızın yüzlerini yere baktırmayacak, her daim doğru bildiğimizi korkmadan dile getireceğiz. Bugüne kadar oluşmuş olan bütün paradigmaları değiştirecek, refaha kavuşmuş mutlu bir ülke yaratacağız’’ açıklamasını yaparak sözlerini tamamladı.