Deva Partisi Balıkesir İl Başkanı Av. Kemal Aydemir’in önderliğinde oluşturulan Deva Partisi Heyeti, ziyaretlerine devam ediyor.

Başkan Aydemir, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Altıeylül İlçe Başkanı Can Çağrı Yeşilsu, DEVA Partisi Altıeylül Belediye Meclis Üyemiz Murat Adısanoğlu’nun da hazır bulunduğu heyet ilk olarak 1. Gündoğan Mahallesine bir ziyarette bulundu.

Deva heyeti Mahalle muhtarı Kadir Yeşil ile bir araya gelen ekip; daha sonra sırasıyla 2. Gün-doğan Mahallesi Muhtarı Nihat Emer, Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Hidayet Ersözgil ve Plevne Mahallesi Muhtarı Neslihan Atlı’ya da bir ziyaret gerçekleştirerek sorunları ilk ağızdan dinlediler Yapılan sohbet esnasında, DEVA Partisi’ni ve çözüm politikalarını da paylaşan heyet, mahalle muhtarlarına mahallelerinde yaşadıkları sıkıntıların çözüme kavuşması için destek sözü verdi.

Ziyaretlerin sonrasında açıklama yapan İl Başkanı Aydemir; ‘’Mahallelerin sıkıntılarını çözme-nin en önemli adresi olan Muhtarlara yeterli önemin ve desteğin verilmediğinin altını çizmemiz gerekiyor. Bugün kentimiz toprağı üzerindeki doymak bilmeyen rant hırsının dahi Balıkesir’imi-zin sahip olduğu sihirli çekiciliği yok edemiyor. Kentimiz direniyor. Kentin sakinleri olarak bek-lediğimiz; tarihte çok önemli bir yere sahip olan şehrimizi korumayı sağlayacak bilginin öğretil-mesi ve hayata geçirilmesidir. Koca koca inşaatların gölgesinde kalan tarihi yapılarımıza sahip çıkılması gerekiyor. Anıtların ve çevrelerinin yaşatılarak ya da tarihimize saygılı olarak planlan-ması, bu mirasları geleceğe kazandıracak olanakların yaratılması gerekiyor. Bunların yapılma-sında başvuru adresi anıtların ve tarihi binalarımız sınırları içerisinde bulunduğu mahallerin Muhtarlarıdır. Bir araya gelinerek hareket planı oluşturulmalıdır. Böyle davranılması Balıke-sir’imizi evrensel bir statüye kavuşturacak yegane hamledir. DEVA Partisi dile getirdiklerini hayata geçirecek kadronun olduğu tek adrestir. Bütün vatandaşlarımızı DEVA çatısı altında şehrimize sahip çıkmaya davet ediyorum.’’ dedi.