DEVA Partisi’nin teşkilatlanma çalışmaları aralıksız sürerken Balıkesir DEVA Partisi Ekipleri sahada olmaya DEVAm ediyor. Partililer ile birlikte Kepsut İlçe’sini ziyaret eden Aydemir ve ekibi, Kepsut Çarşı ve Sanayi esnafını kapı kapı dolaşarak dert dinledi çözüm önerilerini anlattı.

Aydemir ve ekibini karşılarında gören vatandaşlar, henüz seçim olmamasına rağmen DEVA Partililerin kendilerini ziyaret ederek  dertlerini dinlemelerini, hal ve hatırlarını sormaları hususunda oldukça memnun olduklarını dile getirdiler. Sadece seçim zamanı değil, belirli aralıklarla kendilerinin ziyaret edilmelerinin kendilerini memnun edeceğini, DEVA Partisi aracılığı ile seslerinin duyulacağına olan inançlarını böylelikle ortaya koymuş oldular. Daha sonra partililer ile birlikte DEVA Partisi Kepsut İlçe Başkanlığını ziyaret eden Aydemir ve DEVA Partisi heyeti burada da Kepsut’taki teşkilatlanma çalışmaları hakkında İlçe Başkanı Nursevin Karedemirli’den bilgi aldılar.

İNCE’DEN NEZAKET ZİYARETİ

Kepsut temasları sonrası Aydemir’e Sürpriz bir ziyaret gerçekleşti. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ve ekibi Aydemir’i, kendisine ait olan işletmesinde ziyaret etti. Ziyaretler sonrası Aydemir “Bugün dopdolu bir gün geçirdik. İlk olarak Kepsut İlçemizi ziyaret ettik. Kepsut Teşkilatımız ve esnaf vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Esnafı sorarsanız, dertleri tasaları hep aynı. Ortak gündem varsa yoksa Ekonomi. Nasıl olmasın Allah aşkına? Vatandaş belki dolarla maaş almıyor ya da dolarla satış yapmıyor ama döviz kurlarındaki ufacık oynamalar bile gerek hammadde fiyatlarını gerekse tüm girdilerin fiyatları doğrudan etkiliyor. Hal böyle iken DEVA Partimizin ekonomi kadrolarının kahir ekseriyetle devlette görev almış ve başarılı da olmuş olması, Sayın Genel Başkanımızın da uzun seneler boyunca Ekonomiden sorumlu Bakan olması ve çok ta başarılı olması  münasebetiyle bizlere olan inançları da maşallah hayli yüksek. Hiç ama hiç endişelenmesinler. Bugün bu işi yine bu kadrolar çözecek. Daha önce yaptık yine yapacağız. Hem sadece ekonomi değil, erezyona uğrayan, sağlık, deneme tahtasına dönen Eğitim, kanayan yara haline dönen Hukuk ve Adalet’i de bizler tesis edeceğiz. Bizlere güvensinler. Onları Mahçup etmeyeceğiz. Şahsım ve arkadaşlarımı mekanımızda ziyaret eden Memleket Partisinin çok değerli Genel Başkanı Muharrem İnce Beyefendi’ye de bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine şükranlarımı sunmak istiyorum. Ortak akıl çok çok önemli Artık ayrışmaya değil birleşmeye ihtiyacımız var. Ötekileştirmenin kimseye faydası yok. Bu ülke hepimizin ortak değeri. İnşallah DEVA Partisi bu konuda eylem planlarını, çalışmalarını ortaya kou-yuyor ve koymaya devam edecek. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. DEVA Partisi iş üretmeye geliyor.’’  dedi