Önce “Milletvekili Mutlu Hanım Bal-Kes’i icraya verdi” diye haber yaptırtıyorsun, sonra tükürdüğünü yalamak için şekilden şekile giriyorsun

Balıkesirspor Başkanı olacak adamın özü sözü bir olur, orası burası oynamaz, dik durur, tükürdüğünü yalamaz! Şimdi kıvırmadan anlat; senin Mutlu vekille asıl derdin ne?

Olay şu; Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Balıkesirspor’dan stat kirası alamadığı için kulüple ilgili icra işlemi başlattı. Bu aslında rutin bir prosedürden ibaret. Kimse Balıkesirspor’un masasını, sandalyesini, topunu, formasını kaldırıp götürmüyor! Konunun patlak verdiği nokta ise işlemi yapan avukatın, kendisi de hukukçu olan AK Parti Milletvekili Mutlu Aydemir’in bir dönem yanında çalışmış olması.

Malum, olay medyaya yansıdı ve Milletvekili Aydemir siyaseten hedef haline getirildi. Peki Balıkesirspor Başkanı Kadir Dağlı bu işin neresinde? Dağlı, önce kendine yakın gazetecileri arayarak “Mutlu Aydemir adına Av. Arzu Cengiz, Balıkesirspor’u icraya verdi” diye haber yapmalarını rica etti. Belgeleri de servis etti.

Sarhoştum aydım ben bu işten caydım!

İşte tüm bu gelişmelerin ardından pabucun pahalı olduğunu(!) gören Balıkesirspor Başkanı Kadir Dağlı, yazılı bir açıklama yaparak konunun muhattabının Mutlu Aydemir olmadığını, bu tip haberlerin kendilerini rahatsız ettiğini ve dahası Milletvekili Aydemir’in her kapısı çalındığında Balıkesirspor’a desteğini esirgemediğini önemle belirtti.

Yani Aydemir’i hedef alan haberleri servis ettirdiği gazeteci dostlarını(!) ketenpereye getirip ortada bıraktı. Ey Kadir Dağlı, herkes aptal bir sen akıllısın öyle mi! Balıkesirspor başkanlığı gibi bir makama senin gibi vıcık vıcık bir adam yakışmıyor!

Mutlu Aydemir’in Balıkesirspor sevdasını tartışmak size mi kaldı?