Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ÇÖMEZ’DEN RAKİPLERİNE EKRANLARA ÇIKALIM TEKLİFİ

İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turhan Çömez, rakiplerini TV programına çıkmaya davet etti. CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın’la Burhaniye’de, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz’la Sındırgı’da seçim çalışmaları esnasında karşılaşan Çömez, sosyal medya hesabından “Sadece sahada karşılaşmak olmaz. Gelin ekranlarda da karşılaşalım” çağrısında bulundu.

İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir

İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turhan Çömez, rakiplerine hodri meydan diyerek TV programına davet etti. Yerel seçim sürecinde başarılı saha çalışmalarıyla dikkat çeken İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turhan Çömez, geçtiğimiz günlerde Burhaniye’de CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, Sındırgı’da da Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz’la karşılaştı. Centilmenlik havasında geçen karşılaşmalarda başkan adayları birbirine başarılar dileğinde bulunurken İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turhan Çömez, sosyal medya hesabı üzerinden rakiplerine TV programına çıkma teklifinde bulundu.

YILMAZ DA SICAK BAKIYOR

Sosyal medya hesabından Yücel Yılmaz ve Ahmet Akın’la birlikte olduğu fotoğrafları paylaşan Çömez, “Sadece sahalarda karşılaşmak olmaz. Gelin ekranlarda da karşılaşalım. Enine boyuna, her şeyi konuşalım. Yapılanları, yapılmayanları. Ve yapılacak olanları. Gelin Türk demokrasisi kazansın, gelin Balıkesir kazansın. Var mısınız?” şeklinde rakiplerine ekranlara çıkma teklifinde bulundu.  Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, katıldığı bir TV programında rakipleriyle açık oturuma çıkmaya sıcak baktığını belirtti. CHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın ise bu konuyla ilgili bir açıklamada bulunmadı.