DEVA Partisi Altıeylül Teşkilatı yılın son gününde çocukları unutmadı. Teşkilat, DEVA Partisinin Büyük Kongresinden ayağının tozuyla gelip sahaya indi.

Geçen haftalarda mahalle muhtarlarını da ziyaret eden DEVA Altıeylül işi yalnızca ziyarette bırakmadığının, mahallellerle de bire bir temas kuracağının sinyallerini verdi. Çocuklara boyama ve hikaye kitabı ile boya kalemi seti dağıtan partililerin bu örnek projesi hem çocukların hem de anne babaların mutluluğuna neden oldu. Partililer, Covid-19 önlemleri nedeniyle okullarından uzak olan ve günün büyük bölümünü evlerinde geçiren çocuklardan yoğun ilgi gördü.

DEVA’nın ülke gündemine oturan büyük kongresinden dönüp, hemen sahadaki çalışmalarına başlayan İlçe Başkanı Can Çağrı Yeşilsu:“Gerçekten Heyecan verici ve çok coşkulu bir büyük kongre süreci yaşadık. Öncelikle Altıeylül Teşkilatı olarak, kongresini tamamlamış ilçelerden biri olarak büyük kongrede yer almak bizi çok mutlu etti. Kongremizde delegenin ve teşkilatın coşkusu görülmeye değerdi. Kongremiz sonrasında asli görevimiz olan mahalle mahalle, sokak sokak, kapı kapı dolaşıp vatandaşlarımızın sorunlarını dinlemeye ve çözüm önerilerimizi anlatmaya hemen başladık.” dedi.

2021 yılının DEVA Partisinin yılı olacağını kaydeden Yeşilsu: “Biz bugün burada çocuklarımıza çam sakızı çoban armağanı bir hediye yaparak bir parça mutluluklarına vesile olduysak ne mutlu bizlere. Çocuklarımız salgın nedeniyle gerçekten zor bir süreçten geçiyor. Yalnızca bununla da kalmıyor; anne babalar çocuklarının geleceklerinden endişeli. DEVA Partisi çocuklarımıza ve gençlerimize eğitim ve iş kaygısının olmadığı bir gelecek sunuyor. Biz ekonomiyi, eğitimi ve demokrasiyi önceleyen bir partiyiz. Bütün emeğimiz vatandaşlarımızın huzur ve refahı için. Ben bu vesile ile tüm çocuklarımızın ve değerli Altıeylül’lü hemşehrilerimizin yeni yılını kutluyorum. Ülkemizin ve insanlığın 2020 yılında yaşadığı sıkıntıların bir an önce def olmasını ve bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum.” dedi.