Kendine ait sosyal medya hesabından vefat ettiğini duyuran Balıkesirspor eski başkanlarından İdris Ekilmiş için sosyal medya taziye mesajları ile doldu taştı. Ama İdris Ekilmiş 20 dakika sonra bu paylaşımda şaka yaptığını söyleyerek taziye mesajı yazanlara teşekkür etti.

Balıkesirspor Kulübü eski başkanlarından İdris Ekilmiş’e ait sosyal medya hesabından geçtiğimiz gece kalp krizi sonucu öldüğüne ilişkin paylaşım yapıldı. İdris Ekilmiş kendi sosyal medya hesabından “Balıkesirspor eski başkanlarından ve işadamlarından İdris Ekilmiş Yüksek tansiyon ve kalp krizinden 10 dakika önce Hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi yarın başçeşme mezarlığında ikindi namazında kaldırılacaktır. Tüm seven ve dostlarına paylaşılır.” diyerek mesaj paylaştı
İdris Ekilmiş’in hesabından yapılan “ölüm duyurusu” paylaşımın altına takipçileri peşpeşe başsağlığı mesajları yazmaya başladı. Ekilmiş’in kendi hesabından duyurduğu ölüm haberini ise oğlu Gökberk Ekilmiş yalanladı. İdris Ekilmiş ise yaptığı paylaşımın ardından şaka yaptığını belirterek “Hepsi şakaydı arkadaşlar. Kimseyi üzmek istemedim gayet sağlıklıyım. Sizin sevginizi görmekten çok mutlu oldum” dedi.