BEM-BİR-SEN Balıkesir Şubesi, üyelerine yönelik hizmetlerine devam ediyor.  Kurum ve kuruluşlarla üyelerine yönelik indirim anlaşmaları yapan BEM-BİR-SEN Balıkesir Şubesi, ayak sağlığı konusunda hizmet veren Podoclinic Ayak Sağlığı Merkezi’yle yüzde 20 indirim anlaşmasının altına imza attı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, BASKİ ve ilçe belediyelerinde yetkili sendika olan BEM-BİR-SEN Balıkesir Şubesi, üyelerine yönelik indirim anlaşmalarına bir yenisini ekledi. Ayak sağlığı konusunda hizmet veren Podoclinic Ayak Sağlığı Merkezi’yle masaya oturan BEM-BİR-SEN, yapılan görüşmeler sonucunda yüzde 20 indirim anlaşmasına imza attı. BEM-BİR-SEN üyeleri Podoclinic Ayak Sağlığı Merkezi’nde uzman podologlar tarafından verilen mantarlı aylak ve tırnak bakımı, kalınlaşmış tırnak bakımı, tırnak batması tel uygulaması, yüzde 100 kişiye özel ortopedik tabanlık, medikal el ve ayak bakımı, topuk dikeni, çatlak topuk bakımı, diyabetik ayak bakımı, nasırlı ayak bakımı gibi hizmetlerden yüzde 20 indirimli faydalanacak. BEM-BİR Sen Şube Başkanı Cenk Davulcu ile Podoclinic Ayak Sağlığı Merkezi adına Arif Uslu’nun karşılıklı imzasıyla anlaşma gerçekleştirildi.  Ayak sağlığı üzerine iki yıldır Balıkesir’de hizmet veren Podoclinic Ayak Sağlığı Merkezi’yle yaptıkları indirim anlaşmasının üyelerine hayırlı uğurlu olmasını dileyen BEM-BİR-SEN Şube Başkanı Cenk Davulcu, anlaşmanın tüm Memur-Sen’e bağlı sendika üyeleri için geçerli olduğunu söyledi.

ÜYELER AYAK SAĞLIĞI KONUSUNDA GENİŞ

KAPSAMLI HİZMETTEN FAYDALANACAK

Ayak sağlığıyla ilgili sundukları sağlık hizmetleri hakkında bilgi veren Podoclinic Ayak Sağlığı Merkezi adına açıklama yapan Arif Uslu ise şunları kaydetti: “ Bir türlü geçmeyen ayak mantarları, uzun süreli yanlış ayakkabı kullanımı ve yanlış tırnak kesimi nedeniyle deforme olmuş tırnak ve tırnak yatakları insanların günlük yaşam kalitesini ciddi bir şekilde etkilemektedir. Ayak bakımı sadece estetik kaygılar nedeniyle değil sağlık açısından da ciddi önem arz eder. Özenli, itinalı ve uzun süreli bakım gerektiren birçok ayak problemlerine, birinci derece sağlık kuruluşları yeterli hizmet verememektedir. Bu sebeple sadece podoloji için üretilen özel cihazlarla, frezlerle ve özel solüsyonlarla profesyonel hizmet alabileceğiniz bu podoloji merkezlerine ihtiyaç vardır.  Birçok kişi ayağında oluşmuş problemlerin farkında bile değildir. Ayağımızda oluşabilecek ufak problemler bakımı yapılmaz ve önemsenmez ise yaşam kalitemizi ciddi bir şekilde bozar, çalışma hayatımızı ve iş performansımızı olumsuz etkiler ve belki bizi çalışamaz duruma getirebilecek sorunlara yol açabilir.  Bu sebeple problemler büyümeden podoloji merkezlerine başvurulmalı ve Podolog tarafından durumu tespit edilerek uygun ve gerekli bakımlar yaptırılmaya başlanmalıdır. Yaptığımız anlaşmayla tüm bu sağlık hizmetlerinden BEM-BİR-SEN ve Memur-Sen’e bağlığı diğer sendikaların üyeleri yüzde 20 indirim yararlanacak.