Büyük Birlik partisi Genel Başkan yardımcısı Murat Aslan ve beraberindeki heyetle bir dizi ziyaretler için Balıkesir’de bulundu.

Vatandaş ve esnafın durumunu sahada görmek ,Balıkesir il  teşkilatını ziyaret etmek teşkilat yapılanması ile alakalı çalışmalarda bulunmak  ve resmi ziyaretler için Balıkesir’e gelen Murat Aslan ilk ziyaretini Küçük San. Sanayi sitesine gerçekleştirdi . Burada yapılan görüşmelerde esnafın son döviz hareketlerinden dolayı durumunu inceleme fırsatı buldu yapılan değerlendirmeleri Genel merkeze ileteceğini  söyledi. Türkiye genelinde Genel başkan yardımcılarımız ve Merkez karar yürütme Kurulu üyelerinin seçim  bölgelerinde  ziyaretlerde bulunduğunu bu bilgilerin bir merkezde toplanacağını  Buna göre çözüm yolları araştırılacağını söyledi.

Daha sonra valilik ve büyükşehir belediye başkanlığı ziyaretlerini gerçekleştiren ‘’Aslan ‘’ il teşkilat mensupları ile bir araya geldi .Burada teşkilatın durumu , yapılanması  ile alakalı değerlendirmelerde bulundu. istişareler yapıldı. Ülkemizin artık bir seçim atmosferine  girdiğini bundan sonra sahada yer almanın önem arz ettiğini , Pandemi döneminde başlayan devamında döviz kurlarındaki dalgalanmalar sonucu oluşan istikrarsız fiyat ve piyasa koşullarında  esnafın ve vatandaşın  zor duruma düştüğünü  bu sebeple onları dinlemek onlarla çözüm yollarını konuşmak , sokaktaki  vatandaş ve esnafın  durumunu gözlemlemenin önemine işaret etti.  Özellikle çiftçinin ve sanayinin içinde bulunduğu sıkıntılı durumu bizzat gözlemlediğini bununla ilgili çözüm önerilerinide Genel Başkanımız Mustafa Destici  beye ileteceğini bildirdi.